UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт!☺️ Оренда кімнати в Prestwick SE. Ціна 750CAD. В оренду входять всі комунальні послуги, кабельне телебачення та швидкісний інтернет. До ТК 130 10 хвилин пішки та 3-5 хвилин до зупинок. Є багато вуличних парковок. КУРИТИ ЗАБОРОНЕНО. Без домашніх тварин. Номер вільний на 1 грудня. Щоб дізнатися більше, напишіть мені в DM. Дякую.
-
Відкриття акаунту DoorDash Dasher 150$
-
Переоцененная игра с отвратительным левел-дизайном
-
Да.
-
Но это фишка)
-
Я бы так про любой соулс лайк сказал)
-
Хочу щиро подякувати Марині @marynaa_anokhina за оформлення супер крутого тарифу Rogers з 60 gb 5g інтернету всього за 35$ на місяць (перші пару місяців навіть нижча оплата, скрін прикріпляю) Все дуже швидко і зручно оформила мені, пояснила всі нюанси. До цього в мене був Fido і стільки ж дати, але якість покриття за містом в сто раз крутіше в rogers, тому я сьогодні задоволена і дуже щаслива. Навіть на чорну пʼятницю не памʼятаю таких чудових пропозицій ☺️
-
Шукаю сусіда по кімнаті Про кімнату: 2 туалети, 2 ванни. Пральня в костюмі, великий балкон, просторі кімнати, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духовка, комора, безкоштовний тренажерний зал, басейн, барбекю, підземний паркінг (з підігрівом) 512 10 AVE SW Оренда: $1450 (не включає електроенергію/інтернет) Дата заселення: 01.12.2024 Молода пара шукає сусіда по кімнаті або переоформлення оренди. Будь ласка, зв'яжіться зі мною за адресою 5878301665 або barymola@gmail.com, щоб домовитись про перегляд.
-
В Соулсах левелдизайн на очень высоком уровне, если что. А Вуконг просто середнячковая игра, где китайцы как могли копировали работающие идеи , но на каждый + вываливали жирный -.
-
@FasterOriginal над мнение пекаря по поводу Alienware m18 R2 или чем-то подобном 😅
-
Я бы взял игровой ПК вместо этого.
-
Информативно… :/
-
Да, это само собой. Но тут скорее пока рассматриваются ноуты. Без сравнения с пк
-
Элден Ринг вообще хорош как опен ворлд. Как большое королевство. Другое дело, что там активностей нет вообще, как у Убисофта хотя бы, но там это особо и не требуется
-
Был бы благодарен
-
Хотя элден ринг ярче будет по лвл дизайну
-
Как скажешь) но любая деревня похожа на предыдущую, любая пещера похожа на предыдущую, города, болота, да хз. Во что бы не играл, тупо все одинаковое, играется одинаково. Люблю такой жанр, вот и играю, но чем то восхищаться в лвл дизайне не могу
-
Если хочется челленджа в азиатской стилистике, Секиро самое то. Но там японцы, а не китайцы)
-
X17 R2 могу рассказать ( а потом отсюда можно сравнить с моими ощущениям www.reddit.com/r/Alienware/comments/110dha4/alienware_x17_r2_vs_m18/)
-
Не не, тут с тезкой согласен
20 Jan 2023, 19:11
Post 348873 of 369162
8 minutes ago