UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Там еще Boxing Day
-
Ну вряд ли наложатся эти две акции
-
Педофиля Спенсер подсуетится, чтобы не забыли.
-
Его в следующем году оценивать будут.
-
На мило усіх суддів. Даеш Сталкер. А не отой весь мусор, я половину назвіть назви вперше чую.
-
Здравствуйте. Ищу 4-комнатный дом (или 3 комнаты + бейсмент). Возможные варианты пожалуйста в личные сообщения ❤️
-
Если для пк то от бокса лучше. Батарею держит в разы дольше
-
якщо така різниця то скільки ж у цілому вам запропонували $ за поліс, мабуть 2600$ це що ви там страхували, гвинтокрил чи Буггаті чирон?
-
скоріш за все, бо я аж підофігів від такої різниці. Бо тут у чаті зазвичай діляться цінами за місяць
-
Напевно за рік
-
Диван - 50 Пилосос - 40 Зволожувач повітря - 20 Кухонні прилади - 30 Даунтаун
-
🎈✨ Перетворіть ваші свята на незабутні з Balloon Wonders YYC! ✨🎈 Зробіть ваші особливі моменти незабутніми разом із Balloon Wonders YYC! День народження, гендер-паті, масштабні події або стильне декорування вашого бізнесу — ми втілимо вашу мрію в життя. Ми створюємо дивовижні декорації з повітряних кульок, які ідеально відповідають вашим побажанням. 🌟 Чому обирають нас? • Унікальні, високоякісні дизайни • Високоякісні, яскраві повітряні кулі • Професійне налаштування та демонтаж • Доступні пакети для будь-якого бюджету • Індивідуальний підхід до кожного клієнта • Оригінальні декорації для особистих і комерційних подій 📍 Ми працюємо в Калгарі та з радістю допоможемо зробити ваші свята чарівними! 📲 Зв’яжіться з нами сьогодні: • Олена: 587-969-2579 • Василь: 587-969-3983 📧 Email: balloonwondersyyc@gmail.com ✨ Слідкуйте за нами для натхнення та новинок: 👉 Instagram: @balloon_wonders_yyc 👉 Facebook: Balloon Wonders YYC 💫 Ваші спогади, ваші історії, наш дотик дива. 🎈
-
Всім добрий вечір👋😊 Я тільки приїхав, шукаю роботу в Калґарі. Вільно володію англійською. Маю досвід в будівництві, гастрономічному бізнесі та готельній справі; але можу працювати й в інших сферах. Будь ласка, якщо хтось знає про відкриті вакансії, поділиться інформацією, буду дуже вдячним за Вашу допомогу!
-
Біля 1700 в міленіум і біля 2400 в коопер. Потрібно в документи глянути. Машина Nissan Altima 2009. Бугатті б не проти страхувати, але я не дочка і не жінка мілліонера😁
-
МУЖСКИЕ СТРИЖКИ💇♂️ Цена 20$ Оформление бороды +10$ 📍Рядом с Chinook Mall Запись в личные сообщения
-
Кофтинка 10$ Джинси 15$ (на зріст +- 167-175) downtown SE
-
Ви уточніть чи можна у вас це робити. Якось думала над іпотекою 1 бедрум, хотіла відділити вітальню і зробити собі спальню, мені сказали, що це може бути заборонено
-
Тату мастера есть здесь привет ?🫂
-
Такие стены делаются из гипсокартона и его профиля
-
Надам роботу авто маляру рихтовщику. Досвід роботи обавязково.
20 Jan 2023, 19:11
Post 354512 of 369718
22 minutes ago