UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Больше? Духи за 150 баксов? Божееее чеееел
-
А ты уверен, что это женщина была?
-
Лол а ты вообще пробовал фотки по интернету искать? Мож это просто скачано 😀
-
Можете кому то пригодится для нетребовательных офисных задач. В комплекте только ПК и кабель питания к нему. 20$
-
Це про мене, в деякі моменти життя😂
-
youtube.com/shorts/uduwojRua_Y?si=BLpUbou05N6sR0ch
-
Я вінду активувати в 2024 році не спроможний, як я маю фотки шукати в інтернеті яких там мілліард😂
-
Так, коханка Коломойського, приведу приклад: у Тебе перше побачення з незнайомим тобі челом, який на даний момент виходить що нічого тобі не винен, а він на це перше побачення приходить не з квітами а з COCO MADEMOISELLE чим поганий варіант, ну соррі квартиру в Калгарі ще не маю варіантів подарувати!?!
-
Ну теперь может, ты же ей скинул
-
Але вона в переписці сказала що її олюблені, але через фін яму, не може на даний час собі дозволити і в чому я не правий
-
Дарить духи человеку, с которым ты даже толком не знаком - тупость. Не все «понтовые и популярные» ароматы хороши и иногда приходится перебирать. Не всем том форд хорошо пахнут для меня
-
Привіт усім Можливо хтось працює у Mainstreet , або знає тих хто працює,хочу проконсультуватись на рахунок житла
-
Продан кофемашину в очень хорошем состоянии. Ёмкость для заваренного кофе встроена внутрь, поэтому с этой моделью чайник не идёт. Цена 20$
-
Не сип сіль на рану😂
-
Добрый день, ищу укр/рус говорящего сотрудника банка BMO, подскажите контакты, спасибо)
-
Доброго дня Шукаю 2 bedroom apartment в downtown, бажано до $2000 Можливо хтось перездає контракт або може порадити добрий apartment building
-
Но свободных да, 1000к1 😀
-
Ну я тут две Милы видела, еще Оладушек была, вроде еще пара женских имен мелькала
-
в этом чате соотношение парней/мужчин и девушек/женщин 1000 к 1
-
DHL имхо топчик, мне из Гонконгу кабель за 30$ за три дня прислали DHLом
20 Jan 2023, 19:11
less than a minute ago