UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да у вас и район там мне понравился :D
-
Багато зустрічала, що просять платити fee за тварину в місяць. У мене pet friendly дім, і дуууже багато тварин)
-
На 50-250 в месяц ?
-
Зазвичай наскільки дорожче?
-
В моем здании например только кот (в количестве одного) разрешен
-
Меньше опций + дороже
-
А і ще питання, наскільки складно, якщо хтось знає, орендувати житло з маленькою собакою? Може просять доплату, чи навпаки ні в яку не погоджують?
-
Достаточно много pet friendly community. При поиске жилья онлайн сразу выбирали опцию с животными, много вариантов было. У нас 2 кошки, платим ежемесячно за 2 70$. За стенкой живут с большой собакой. Не думаю, что у вас будут прям большие проблемы с поиском
-
навіть у нас у pet friendly вішають записки на двері, шоб собаки не гавкали 😅 хоча люди знають, що заїхали в такий дім
-
Шум, вірно?
-
Ну алергії так, згодна
-
Плюс соседи... Здесь очень это принимается во внимание...
-
Супер, я прям дуже вам вдячна, що виділяєте свій час та пишете реальний досвід🙏🏻 це дуже сильно і надихає, і допомагає, тому як просто на сухих статтях, або ютубі - просто неможливо збирати повну картинку
-
В яких годинах ви працюєте, щоб до вас підійти?
-
Це прям точно, і діляться вони також навпіл, навіть 70/30, погані та хороші відгуки, більше негативу звісно
-
Очень мало реально объективных экспертов. В основном мамкины блогеры, которые транслируют свое ооооочень субъективное мнение..
-
Когда условна зп скажем 4.8 в месяц
-
Ну не каждый может позволить себе платить 2.5к+ в месяц
-
Все правильно
-
Ладно, от приоритетов зависит. Кто-то не будет откладывать на будущее но будет тянуть
20 Jan 2023, 19:11
less than a minute ago