UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну тоді неможливо більше отримати ВП.
-
А там было показано с чего.... Но уже нет...
-
Друзі, цього грудня запрошуємо вас поринути в атмосферу свята разом із українськими колядками від Dzvony Choir! 🎶✨ Ми підготували для вас декілька виступів у Калгарі де з радістю поділимося традиційними різдвяними піснями, які зігріють ваші серця та додадуть святкового настрою. 📅 Дати та місця виступів ви знайдете на афіші нижче. 💌 Хочете, щоб ми заколядували у вашому домі? Замовляйте приватний виступ 28 грудня, написавши нам: dzvonychoir@gmail.com. Усі виступи безкоштовні, але доброчинні пожертви вітаються. Усі зібрані кошти підуть на підтримку українських жінок-військовослужбовиць через фонд “Zemliachky. Ukrainian Front”. Долучайтесь до магії Різдва разом із нами! 🌟
-
Я тоже так подумала
-
Я так понял его админ удалил
-
Всім привіт! Є проєктна робота, шукаємо графічного дизайнера/дизайнерку для афіш заходів. Чекатиму на ваші портфоліо в особистих повідомленнях.
-
Підкажіть будь ласка якщо знаєте якими ще поштами вигідно відсилати? Чи є варіанти інших фірм які швидше привезуть посилку і не дорогі? Чи найкраще міст експресом?
-
Дякую!
-
То на даний момент можна приїхати і отримати ВП в аеропорту. Як воно буде в 2025 році - невідомо.
-
В них є цей лист до листопада 2025року Отже шанси є?
-
Добрый день! Ребята, подскажите, пожалуйста, ищу жилье на Airbnb, приложение пишет сумму, например 1500 всего (до налогов). А как узнать какими будут налоги эти? Сбор приложения вроде бы включён. Ничего не пойму. На Booking пишут стоимость проживания + налоги. Через неделю прилетаем, а я до сих пор не нашла где жить будем первое время 🫣
-
Всім доброго дня! Підкажіть хтось працював в компанії Affinity? Напишіть в приватні, є декілька запитань.
-
Привіт. Може хтось з наших працює в підтримці Walmart ?
-
До кінця дії паспорту
-
Ще питання якщо можна, Вам дали його на 3 роки від дати заїзду?)
-
Так
-
Ви коли заповнювали аплікацію на візу куает, то погоджувались, що хочете працювати в Канаді?)
-
Вітаю, спільното Поділюсь своїм досвідом Вчора прилетіла до Канади, Калгарі Візу CUAET отримала влітку 2022 Після розмови з офіцером отримала OWP (опен ворк перміт) в аеропорту, без проблем. До кінця дії паспорту
-
t.me/uu_calgary/83746/490577
-
Звичайно, на 3 роки
20 Jan 2023, 19:11
Post 358757 of 369058
12 minutes ago