UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Same here xd
-
Добрый день .Подскажите пожалуйста какие из этих районов лучше не рассматривать Спасибо
-
Группа сало, как давно я о нем мечтала)
-
в чаті #general в пошуку по слові лондон, побачите мільярд відповідей, ця тема не раз піднімалась)
-
Подскажите пожалуйста кто летел через Британию или США? Нужна ли транзитная виза? В интернете прочитала,что нужна в том случае,если время перелета больше 24 часов. Правда ли это? А то время покупать билеты и не знаю как быть 🤷🏻♀️ а с Польши билеты в основном все через лондон
-
Місцеві водії автобусів be like😂
-
Добрый день, мы семья, прилетаем в Калгари 25 января.. отправляли запрос в фирму CCIS и прислали им билеты. Мы не поняли, должны ли мы получить какое то подтверждение.. подскажите
-
А чим вам розділ Досуг не подобається?)
-
И еще один раздел пожалуйста где будут только мои цитаты, все смогут заходить и читать их, удобно
-
Адмін а можеш зробить ще розділ типу «Тусовка Калгарі» для походів в бари, вписок, стендапів і інших приколів. В Реджайні є така група для молоді, і для комьюніті білдінга це здорово
-
Доброго вечора. Кого цікавлять квитки з Стокгольму до Калгарі через Лондон - пишіть в приват. 30.01.2023. P.S. гумористів та інших їм подібних прошу проходити повз оголошення. Дякую.
-
Всім привіт. Може хтось планує летіти через компанію Lot, маю ваучер на 900$ можу продати за 700$, ваучер отримав під час ковіду, і після вже не було як ним скористатись
-
Bundle Shaw буде дешевше з точки заору грошей, бо мобільні плани будуть дешевші
-
В тому, що комусь це може бути вигідніше по ціні, а нам інша дата потрібна. Змінити не можемо, бо не платили за цю функцію
-
Здравствуйте,подскажите где лучше меня евро в доллар в Европе или же в Калгари
-
Всім привіт. Може хтось планує летіти через компанію Lot, маю ваучер на 900$ можу продати за 700$, ваучер отримав під час ковіду, і після вже не було як ним скористатись
-
А в чому суть пропозиції? Щось краще, ніж у офіційних перевізників?
-
CCIS Калгарі
-
Доброго вечора. Кого цікавлять квитки з Стокгольму до Калгарі через Лондон - пишіть в приват. 30.01.2023. P.S. гумористів та інших їм подібних прошу проходити повз оголошення. Дякую.
-
Може хтось скинути контакти організації, яка може надати готель по прильоту?
20 Jan 2023, 19:11
37232/372155
6 minutes ago