UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Підкажіть хто знає, коли подаєшся на продовження ворк перміту, питають чи є національний документ. В там є графа термін закінчення дії цього документа. Якщо у мене паспорт безстроковий, то просто нічого не писати там? Чи краще взагалі не вказувати що є такий документ? Бо на всіх відео в ютубі вказують що немає )
-
Привет всем друзья! Я выезжаю с квартиры и продаю все свои вещи: • Queen Bed with queen mattress 11 inch - 400$ (все вместе, 200+200); • TV Stand with LED lights and remote - 100$; • 50 inches SMART TV LG with remote - 300$; • Bookshelf - 50$; • Vacuum - 70$; • Fan - 50$; • 32 inches TV RCA - 50$; • Adidas shoes (не ношеные) size 7 - 75$+75$; • Professional drafting corner table в идеальном состоянии, он разборной (пользовался полгода) - 500$; Самовывоз! У меня нет возможности перевозить всё это и мы можем договориться о цене , всем добра :)
-
Если не первый раз, то проще самому тогда посчитать
-
Здається просторий 2х кімнатний бейсмент, кухня, вітальня. Одна спальня низька, інші кімнати на рівні першого поверху. Мебльований повністю. Мікрохвильова піч, електро-чайник, тостер.Між станцією Lios Park та Sait. Паркувальне місце для машини є біля будинку. Застава - 700 $ (повертається після виселення). Вартість для 2х осіб - 1400 $. Для однієї людини без підселення-1000 $ Інтернет, комунальні послуги включені. Проживання від 1 -го місяця з продовженням. Для некурців і без домашніх тварин. Усі питання в особисті повідомлення.
-
Доброго дня Скажіть будьласка чи можна не подавати інформацію про uber eats в податкову? Минулого року лише зароблено 1000 і хочу спробувати розрахувати лише форми т4 у додатку turbotax. А туди не можу дати дані з уберу
-
Можливо маєте зразок як її заповнювати?
-
Можна додати туди в програму?
-
Буде порушення закону, за всюди де даєте свій сін номер треба вказувати доходи Форма t2125 пошукайте що б додати
-
Дякую)
-
Або ввести в пошуку формy t2125
-
І там підтягнеться ця форма