UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так. Дякую. Саме такі шукаю.
-
Всем привет, кому из Украины присылали что-то в Калгари Мист Экспрессом? Как все прошло? Что по стоимости? И где забирали посылку?
-
Мій знайомий, тиждень назад переїхав... задоволений пипець
-
Добрий вечір! Підкажіть будьласка ,хто заповнив аплікації на тест з англійської вам дзвонили питали номер з ворк перміту? Чи його можна давати? Мабуть буду виглядати параноїком але краще спитати 😋
-
Щось дивне з цим Ванкувером) переоцінений як на мене🫣
-
Не подобається Ванкувер, переїзжай. Ласкаіо просимо)
-
О, я напевно піду
-
Робота Хто шукає роботу будівельниками. Канадська компанія хоче працевлаштувати українців. Рівень англьйської неважливо. З/п 20 дол на годину. Всі питання за телефоном: 403 978 9166 Також: Morgan McComber from Robert Half in Calgary is looking for Accounts Payable Clerk x2, Procurement Analyst, Billing Clerk, staff Accountant. Please reach out at Morgan.mccomber@roberthalf.com Я не пропоную работу, будь ласка якщо є питанння звертайтесь за вказаними контактами. Дякую
-
ось такі)
-
Тобі до chiropractor, а не пігулки ковтати
-
маєте на увазі квашені? я знайшов, Cracovia Polish Store (403) 252-0170 maps.app.goo.gl/vrRuJyMCibaY7mUB6
-
Друзі, дуже щимить нерв у поясниці. Порекомендуйте якийсь протизапальні та обезболюючі таблетки будь ласка,без рецепту (або з ним) А то болить, навіть чихнути не можу
-
Привіт красуні 😍, хто має бажання поспілкуватися я завжди рад знайомству🌷. Всім гарного настрою.
-
А хтось вже знайшов огірки бочкові, ті що природного бродіння? Без оцету. Бо я всі польські магазини обійшла- немає(
-
+ теж саме тільки для хлопців NW P.s. і можна не тільки кави
-
Хто підскаже на сайті церкви не відображається цей івент ярмарка кар'єри, як можна ще зареєструватись на 27 січня, дякую
-
Наверно.
-
Вот пельмени из Safeway 8.99. Спасибо огромное Всем кто посоветовал😋
-
Я думаю, что зависит от того, как долго оно пролежало в соли
-
Я в суперсторе брала такое же. Оно как попадётся. Иногда сильно солёное, иногда нет.
20 Jan 2023, 19:11
less than a minute ago