UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если такая, то здесь
-
доречі, дякую всім за відповіді. зайшли в Sky Deli збоку від Bow tower, там ціни поприємніші, хоч і вибір не великий. жіночка не дуже англійською і не дуже в сигаретах розбирається, але прайс висить на щкафчику 7-8 позицій. ціни від 12$
-
А що не так з місцевими сітками?
-
на тютюн я після того як останні сигарети курила в Україні парламент silver, навряд зважусь. простіше курити кинути 😁
-
Не полента конечно, но мельче намного чем обычная кукурузная , в Калинке
-
Тиждень* дякую за відповідь)
-
А чи траплялися у когось затримки?
-
Неділя
-
Walmart
-
Всім привіт. Таке питання виникло, хотілося би якось розрахувати свій бюджет для Канади. Через скільки днів/тижнів дають цю виплату 3000$? Поділіться будь ласка своїм experience
-
В когось вийшло подати на допомогу по оренді, 500$?
-
+1 до твоєї банди)
-
Я отримала через 3 дні, але затримки багато в кого були. Особливо виплати на дітей проблематично проходять
-
В мене ВМО, це звісно не монобанк, але додаток нормальний. Який додаток у сібс не знаю
-
Так 🥲😂 в додатку нема ніякої інформації про картку, вона на окремому чеку, який видавали з карткою
-
Калгари
-
Зробив BMO, в додатку транзитний номер unavailable. Це нормально?
-
Саме транзитний номер в мене є, але от номер картки я не можу побачити в додатку
-
Если вам не срочно, то с апреля снова начинает летать прямой рейс WestJet . Париж-Калгари. Апрель есть по 406 CAD.
-
Та француз також був дуже любезний, але це не серйозний підхід
20 Jan 2023, 19:11
Post 45505 of 368591
25 minutes ago