UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Снять не проблема если у вас есть деньги, квартир очень много, но они свободны с 1 или 15 числа и оплата наперед
-
Одразу зняв ше будучи не в Калгарі за 700 баксів без смс і регістрації писати в лс
-
В аэропорту встретили, но не смогли поселить? Не было мест?
-
Понял, спасибо.
-
Тут много отморозков, которые тупо не отвечают на сообщение, так что не стоит рассчитывать, что жильё сразу удастся снять!!!
-
Меня цена интересовала, остальные нюансы я уже прочитал.
-
Привіт, планую приїхати в Калгарі 15.02 сам, можливо хтось зацікавлений у спільній оренді, або хтось здає кімнату?
-
Я вас понял, я все равно планирывал на месяц эирбнб и там разобраться. Просто мне нужна некошерная квартира на одного человека-думал может если кто снимал такую то отпишется.
-
#продам 🛒 iPhone 11, 64 Gb, purple 💠 Стан близький до ідеалу, батарея 88% В комплекті: телефон, коробка, чохол, кабель. 💰350 cad
-
Шановні друзі. Мала багато запитань — де можливо зустрітися та познайомитися в Калгарі. Так от спробуємо - провести на початку березня зустрічі — знайомства для українців. Для формування вікових категорій та зручного часу будь ласка заповніть форму до 21 лютого за посиланням. [forms.gle/zHoPshSGFtHUq84s9](forms.gle/zHoPshSGFtHUq84s9?fbclid=IwAR0TFDcsNtfZdIgxn47aBqtFvRH7eaq_8f3w_2ffjZKCKk45kC01T1QC-y0) Зустрічі будуть проходити в кав'ярні міста Калгарі. Додаткова інформація та деталі, буде надіслано на вашу електронну адресу, в залежності від формування вікової категорії груп. Як то кажуть ваша доля в ваших руках — кожне нове знайомство може круто повернути життя в новому напрямку!
-
Сегодня узнал, что если есть 1 ребенок - минимум 2 бедрум. А если 2 ребенка разнополых - 3 бедрум. По правилам канады :)
-
Шампанское допил свое? 😁
-
Нам здали 2 бедрумну. При тому що син і донька. Як який лендлорд
-
Дякую за організацію, Софія! І за котакт Валентина і Наталіі. Валентин дуже приємна людина і професіонал своєї справи. Приємно було поспілкуватися.
-
Разнополым детям до 5 лет можно вместе, а так да, все верно
-
Уже 😁
-
Как только ты свою бутылку вина добьешь))
-
Спасибо большое всем , кто ответил. Надеюсь что завтра как-то удастся решить этот вопрос
-
Мне кажется я где-то не там нахожусь...
-
Тебе сколько лет?
20 Jan 2023, 19:11
12 minutes ago