UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, кто летит с Украины в Калгари, дайте знать, срочно нужно лекарство передать🙏🏻
-
а сколько это занимает времени ?
-
Нуда идти, звонить?
-
Народ какие тут действия нужно предпринимать: У ребенка 3-й день температура 39.5 поднимается, были в волкин клиник, выписали там антибиотик, пьем его но толку нету, адвил и тайленол последовательно с промежутками даем, толку не много.
-
В мене так було: на роботі в HR дали лист до поліції, з ним пішов до участку, дав їм листа, сказав що потрібен police record. Потім був дзвінок з поліції, сказали що готово і все - пішов забрав.
-
Без канадського досвіду, без прав клас 5 та якщо ти не якийсь вузьконаправленний фахівець в актуальній сфері, я би не сказав, що все так легко. Можливо, комусь щастить більше або мають рекомендації від родичів/ знайомих тут, але це вже інша історія.
-
в мене зайняло 4 робочіх дня, але то була індіанська поліція, кажуть що в муніціпальних може буде значно довше, до трьох тижнів
-
Дякую
-
Просто в один день подзвонили 2 різні людини з інтервалом в кілька годин. І останній був дуже настирний (використав його в якості безкоштовної мовної практики :))
-
Можна 811 подзвонити і описати ситуацію + вказати що вже виписали і шщо воно не допомагає. Вони онлайн вирішать куди треба або які ліки потрібні(хоча за останнє не впевнений).
-
Доброе утро! Сколько ждать health card от Альберты после переезда из другой провинции? Была Манитобская health card…
-
Not bad, not bad
-
😂😂😂
-
На Амазон з доставкою того ж дня або наступного
-
Upd, все еще $45
-
Действует
-
Добрый день, кто- то знает информацию актуальную про дроны? Можно ли украинцам новоприбывшим управлять дронами, ищу информацию но она вся старая
-
Автокрісло / бустер 25 cad
-
Новий слайсер , 60 cad
-
Добрый день. Подскажите, с какого возраста детям надо сдавать анализ крови для медицинского экзамена?
20 Jan 2023, 19:11
69066/374077
3 minutes ago