UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Зайдіть в чат Фінанси і спитайте там. Я не фахівець банку CIBC
-
Шо предлагает?
-
Вельми дякую 😁 цікавить рахунок я може відкрити в Сібс не маючи канадського номеру ?
-
Кто нибудь летит с Вены в Калгари через Торонто 31.03????
-
Підскажіть будь-ласка після рентген та крові, вони самі вносять дані до IRSS чи треба заповнювати онлайн самому?
-
Вот про мужчину пишут хорошие отзывы
-
Всім доброго дня,мене звати Аліна мені 27 років, шукаю будь яку роботу в Калгарі :склади, прибирання, помічник кухаря, англійська мінімальна, маю досвід роботи на складах, та прибирання офісів дякую за будь яку інформацію.
-
Чому просто неможна прочекати всі чатікі. Що ж таке то.
-
Добрый день учасники группы, подскажите сайт, где орендовать жилье ,украинцам , нцжео поселить маму и сестру у них еще песик маленький
-
Да , да , да колєго
-
Можно. У меня нет моб. номера. Дочка открыла счёт на свой номер и почту свою дала
-
Привіт чи можливо отримати ПР без вищої освіти ?
-
Всім привіт. Підкажіть, чи може хтось підказати умови оренди зі сторони орендатора (як дават завдаток ю та інше)? То несподівано знайшовся цікавий варіант, а інфу ще не вивчив як правильно в Калгарі зніми життя)
-
Гугл карти часто брешуть
-
Так але буде потрібно хоч якусь освіту показувати
-
Можливо, просто буде балів менше. Все залежить від конкретній в момент вашої подачі
-
У вас відкритий дозвіл на роботу, не потрібно
-
Доброго ранку всім :) хочу придбати зволожувач повітря, але кошти дуже обмежені. Чи є сенс купляти звичайний найдешевший(типу такого)? Він дійсно працює і допомагає зволожити кімнату? Поділіться буль ласка досвідом. Дякую.
-
Найвищій рівень освіти який у вас є.
-
Дякую
20 Jan 2023, 19:11
71055/374199
9 minutes ago