UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня ! Будь ласка поділиться контактами остеопатів чи кінезіологів ❤️
-
Дякую
-
На ручну начебто немає ліміту
-
Ти чого ореш, окаянний? щоб тебе дідько взяв
-
Всім привіт Є питання стосовно SIN number ( дивився вже в групі подібні питання, но є одно але, тож прошу не кидатися камінням:) ) В брошурі про безпеку SIN написано що його можна давати при відкриття рахунку в фін.закладах як наприклад банк, це зрозуміло, але в розділі про відкриття кредитки, написано що SIN не потрібно давати. Тобто я правильно розумію що, якщо я відкриваю лише кредитку, то я не предостовляю SIN номер, а якщо я відкриваю рахунок дебетовий для отримання ЗП, то представляю? І питання друге, чи можливо відкриття кредитки без відкриття дебетового рахунку? Дякую за відповіді:)
-
Не на офіційних сайтах пишуть 10кг, але на практиці не перевіряли вагу.
-
Дякую
-
Я вже не пам’ятаю, може 8-10 кг
-
Всім доброго дня) Пропоную послуги няні: Трішки про мене: 27 років, вища освіта в сфері медичної психології. Працювала в садочку (як психолог) вік від 2 до 14 років. Є досвід роботи няні та сімейним психологом. На всі питання відповім в пп)🤗
-
Добрий день. Короче получил я все таки карту rbc. Но я такую впервые получил. Не виза, не мастер карт а какая то без нифига , чисто для магазина и банкомата. А для интернета отделеная виртуальная . Бред бредом . Хочу ещё одну открыть в сибс или ещё какую другую. Какие могут быть сложности , говорят временно проседает кредитный рейтинг ?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка може хтось знає контакти фірми в Україні, яка допомогає з перевезенням ( перельотом ) тварин і оформленням всіх належних документів. Треба перевезти собаку з Коломиї до Калгарі. Заздалегідь дякую 😁
-
Вітаю, відкрийте нік для поширення, я додам вас
-
А що за садочки,де діти до 14 років?🙈
-
Ця клініка: walk-in 4015 - 17 Ave Se #101 ?
-
Очень по мне не удобно
-
Гарно )
-
Это скорее всего клиентская карта с доступом к chequing account
-
я просто сказала, що є і все ок
-
я в лікарні зараз на фуд корті працюю, в мене тільки спитали, чи є вакцина і нічого не перевіряли
-
Серйозно? Ого
20 Jan 2023, 19:11
79510/373101
2 minutes ago