UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шаную ваші висловлювання і позиції, але шльопайте в ПП або флуділку
-
Харош чіпати старі теми, чат не про це
-
Я в Калгарі… Дякую
-
Я типу про івенти а-ля танцюльки, їдемо з лука стріляти, концерт пупи та лупи, збір туди сюди
-
Понял , это уже легче))
-
Главное не раздовать )
-
Не знаю щодо Калгарі, у Едмонтоні в Italian Centre є ось такі живі дріжджі
-
А если качать с торрента могут бить такие проблемы?
-
@uucalgary про івенти
-
Всім привіт, можливо вже будо це питання… Скажіть де знайти дріжджі та форми для пасок ? 😅😅😅
-
Ищу подработку на выходные :адская работа,копать, грузить,ломать,строить,красить etc... Физически вынослив,актив,любая погода,любые условия,8-10-12-16 часов,оплата можно кэш
-
Тайленол
-
Дякую! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Дріжджі є в волмарті, на днях там брала. Також бачил в bulk barn. Форм ніде вже не знайшла, взяла банки з-під консерв
-
Для того і того відразу
-
А какие норм есть провайдери ? У нас вроде реклама в подъезде, 85 баксов за 1000 мегабит
-
Алкомурний
-
Всем привет. Подскажите, нужно ли вакцинироваться от Covid-19 перед вылетом в Канаду? Нужно ли будет сидеть в карантине? Вакцину никогда не делала
-
В п'ятницю п'янка буде? Тре трошки людей різноманітних познімати, поки вона тверезі
-
Сайт їх каже, що в Калгарі мають бути ось такі.. не знаю, чи так є насправді, але якщо Вам потрібні саме живі пресовані та не вдасться знайти в інших магазинах, то можете і глянути в цей італійський магазин..
20 Jan 2023, 19:11
90409/371916
about an hour ago