UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підтримаю, в мене 2 банка, с топ 5 Канадійских. Bmo більш інших подобається. Кешбеки присутні. Відео с працівником банка Іраклі на нашому youtube каналі youtube.com/@uucalgary
-
Вы будете выкладывать видео по налоговой декларации?
-
Добре, дякую
-
Я не знаю)) я не канадський юрист)) я б переклала англ мовою свідоцтво про шлюб та додавала. Чомусь мені здається що то взагалі не сама велика проблема.
-
Так, а в Канаді як з цим будь?
-
Дякую)
-
Пролистайте выше. В 12:11 дня писали ✔️
-
Згідно з українським законодавством не потрібно змінювати призвіще в дипломі. Одночасно надаєте документ що підтверджує зміну Апд. Навіть не так. Немає процедури заміни призвіща в такому документі.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, де можна здати кров для медичного огляду недорого?
-
В дипломі, дружина закінчила мед та прізвище там старе
-
чому просто не зняти хостел?
-
розумію, без проблем
-
Ні, вибачте. Таке я звісно не буду просити.
-
летить у Калгарі
-
треба переночувати 1 ніч знайомій дівчині, в неї велике очікуванні між літаками
-
А де ви хочете змінити призвіще? В атестаті чи де?
-
Знайомі є, що саме вам потрібно
-
Вони мають це робити. В вас є номер документу? В якому році було? Спробуйте отримати електронний варіант можливо оцифрованийє. Тут купа нюансів -ви отримали при контролі України чи ні, в якому році, це дійсно не те питання щоб порадити в группі загальній, бо мало інфи. Якщо без нюансів раджу звертатися з оф листомв мін освіти (в порядку звернення громадян), вони мають відповісти, вже пр результатах або скарга або інші шляхи. Бо «не хочуть займатися» не може бути
-
Друзі, всім привіт Прочитала трохи чату - не знайшла відповідної теми Може хтось знає людей, які допомагають підібрати машину?
-
привіт! можливо у когось є знайомі у Відні?
20 Jan 2023, 19:11
11 minutes ago