UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Хтось можливо підкаже в мому запитанні. Є заробіток в крипті який би я хотів виводити легально, з якоюсь довідкою для податкової, щоб платити податок. Як це правильно зробити?
-
Добрий ранок, підкажіть хто їхав з Киева до Польши(хельм) на потязі, дуже перевіряли?
-
Продаж крипти вказується у декларації і платиться податок з половини різниці між ціною продажу та вартістю крипти на день виїзду в Канаду. Якщо є можливість загрузити звіт про продаж з вашої платформи, це в буде доказ. Також треба взяти звіт чи підрахувати самостійно ваші holdings на день вʼїзду в Канаду
-
Есть частный мед центр, там своим пациентам проводят полный анализ и результаты там же и быстрей. И рефералы на специалистов и так далее. Но это нужно становится их пациентом. ($2,980 annually) Это если ну никак не могут помочь / решить сейчас в паблик, и ждать нет сил, то опция. (В остальном все как обычно, что по Альберта Хейлс и бенефитах, то они и чарджат Альберту)
-
Друзі, можливо у когось є глюкометр accu chek instant і вам він не потрібен. Нам дуже потрібен для дитини.
-
Здравствуйте. Такой вопрос, подскажите пожалуйста, я отработал больше шести месяцев плиточником на внешних работах. Работа была без трудового договора, но все было легально (платили два раза в месяц физическим чеком; уплачивали налоги и пенсию). Сейчас там не работаю ибо сезон закончился, нечем в марте. Означат ли это, что мне нужно ещё отработать 6 месяцев чтобы подать на ПР? Спасибо
-
Доброго ранку. Де поховати кота тут можна?
-
Якщо у вас є знайомі у Польщі, які можуть допомогти відправити посилку в Україну, то можу порадити дешевого та швидкого перевізника
-
Доброго дня, є вакансія для чоловіка, southern Alberta, робота на фермі, з основних вимог англійська мова(розмовна), кого цікавить пишіть в особисті 👍😊
-
Добрий ранок. Цікавить робота. Маю гарну англійську Не можу чомусь написати вам в особисті (
-
Продам піджак ZARA. Розмір М Вигляд нового Носився всього пару раз Ціна 25$
-
Sim для IoT існує і це продукт для бізнесу. В одній з компаній, де я працював, ІТ почали перемовини з теласом про таку приватну мережу для наших віддалених роутерів на сайтах, де нема норм інтернету. І там була наче опція ще для IoT (типу камера з сонячною батарейкою та мобільним роутером десь хєр зна де від цивілізації)