UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Є майстри з ремонту побутової техніки? Які шукають роботу? Компанія шукає нових працівників, appliance repair technician. Зарплатня від 35$, + обговорюється ще відсоток. Мова потрібна щоб можна було розмовляти з клієнтами, особливо високого рівня не потрібно, але розмовляти треба.
-
Привіт, хто літав до мексики, медичну страховку питають?
-
-
То ты, Галя, балована!
-
Так вернуть можно же в Стиме:-) У меня другая история, я ж на плойке играю в основном
-
Дівчатка, продаю свій фен Dyson Supersonic. Купляла в грудні, повна комплектація, в ідеальному стані. 400$
-
Доброго дня. Здається кімната в 2-х кімнатній квартирі. Район NW, близько Nose Hill park. Квартира доволі простора, умеблована. З 1 жовтня. Ціна 775 + інтернет, та електрика.
-
Якщо є конкретні відпрацьовані години, вас звільнили, вам виповнюється 65 в цьому році, вас виселяють, якісь протипоказання лікаря, діти. Там я так зрозуміла що змінились умови. Мені надали тільки одноразово 826. На щомісячну не підходжу. І це з урахуванням того що в травні цього року мені видалили жовчний міхур і я не могла працювати. А робота була неофіційна (аерація) Але звоніть питайтя можливо вам повезе більше!
-
Для меня эталон такого шутера с камерой сзади (забыл как называется ) - Bulletstorm
-
Я ожидал немного большего, скажем так. Правда, я и поиграл всего часа два