UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Диван 150 дол Пишіть мені повідомлення (НЕ КОМЕНТАРІ) щоб дізнатися чи є ще товар в наявності. Адреса: 3465 Sunridge Way NE, магазин ReStore. #меблізрестор
-
Ну і + це реально дорого) і поки там русаки, знаходитись там дуже душно. Ми поїхали 9 березня 2022
-
Диван 100 дол Пишіть мені повідомлення (НЕ КОМЕНТАРІ) щоб дізнатися чи є ще товар в наявності. Адреса: 3465 Sunridge Way NE, магазин ReStore. #меблізрестор
-
-
Диван 100 дол Пишіть мені повідомлення (НЕ КОМЕНТАРІ) щоб дізнатися чи є ще товар в наявності. Адреса: 3465 Sunridge Way NE, магазин ReStore. #меблізрестор
-
Крісло 50 дол Пишіть мені повідомлення (НЕ КОМЕНТАРІ) щоб дізнатися чи є ще товар в наявності. Адреса: 3465 Sunridge Way NE, магазин ReStore. #меблізрестор
-
Диван 125 дол, в наявності 2 Пишіть мені повідомлення (НЕ КОМЕНТАРІ) щоб дізнатися чи є ще товар в наявності. Адреса: 3465 Sunridge Way NE, магазин ReStore. #меблізрестор
-
Сдается 2-х комнатная квартира (townhouse) в двух этажах, долгосрочная аренда. Большая, просторная, стиралка/сушилка внутри юнита, животные разрешены, паркинг. Адрес: 2200 Woodview Dr SW, Calgary, AB T2W 3N6 За дополнительной информацией, пишите в личку.
-
Напишіть в організацію CCIS і вони допоможуть
-
Дякую!) так вже все ок, просто банкінг завис і я не бачила оплати
-
Так і буде. Позавчора не небі побачила знак. Карта України з Кримом і частиною росії😀
-
Точно. Фільм -класика
-
Усім привіт ☀️ Шукаємо Ground Patrollers Умови: *Розмовна англійська *Працювати 5-годинну зміну, мати можливість працювати на вихідних *Багато ходити містом *Піднімати електросамокати та велосипеди *Мати телефон, куди необхідно буде завантажити додаток для відстеження локації. Маємо декілька змін: 8am-1pm 1pm-6pm 6pm-11pm $17/год Початок наступного тижня Робота полягає у зборі електросамокатів, велосипедів і розміщенні на їхні паркомісця та популярні точки для користувачів Пишіть в пп якщо цікаво 😁
-
А чом би ні?😂
-
Я теж думав як би подемократичніше назвати цих людей)
-
Добрый день всем Требуются плиточники только с опытом Со своим транспортом желательно Пишите мне , свяжу с работодателем Рассчитывается нормально и чудак нормальный