UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую☺️
-
Edmonton cleaning company looking for staf! Immediate start dates available. Benefits after 6 months. Pay is $18 per cleaning hour for training, working up to $20 an hour after training is complete Send us an email at info@kleeningedge.com with your resume! Willing to use translator apps to communicate if you are willing to learn English eventually. We are looking for someone who is detailed, fadt paced and has a great team attitude. Someone who is a leader but can also take direction and willing to learn. We are hoping to have someone stay with us for a year or more so if you want a steady, reliable job than please apply! Larissa
-
Привіт. Приїду по роботі в едмонтон на 1 день. Хочу взяти з собою свою дитину та маму. Підкажіть будь ласка що подивитись в едмонтоні обов’язково? Дитині щоб було цікаво, 6 років.
-
Привіт, мій начальник шукає робочих на виготовлення машинних радіаторів. Компанія Pacific Radiator Manufacturing Corporation, адреса 9625 45th Ave NW Ставка 18.50 в годину. З понеділка по п'ятницю, з 8.30-17.00 робочі години. Англійська не обов'язково . Кому цікаво пишіть мені)))) Анжеліка
-
Доброго дня, теж цікавить робота склад, виробництво. Можливо є якісь заводи по виробництву.... Дякую
-
Добрий вечір. Мене цікавить робота на складі, заводі, будівництві. Дружину клінінг, склад, кухня. Завчасно дякую
-
Я працювала на Амазоні ,але на будівництві ,в Європі. Шукаю може якийсь склад або клінінг
-
Скажіть будь ласка, яку саме роботу ви шукаєте. Клінінг, будівництво, кухня, завод, склад. Який у вас попередній досвід, які амбіції тощо.
-
Можете поділитися інформацією ?
-
Вас цікавить робота без знання англійської мови? Є така робота. В різних сферах.
-
Швидше буде з України до Польщі передати водіями автобусів. По часу точно швидше. І по грошах виходить дешевше або так сам. Перевірено.
-
Може комусь потрібно. Знаходиться в центра між станціэю BAY та Роджерс плейс.
-
Ми відправляли звичайним DHL. Дві коробки по 32кг вийшло 250 євро. Їхало з міста Білефельд (Німеччина) у Вікторію (Британьска Колумбія) майже 2 місяці.
-
Якщо у вас є хтось в Польщі, то вигідно відправити туда Новою поштою, а звідти уже поштою Польщі. Значно дешевше , ніж з України
-
Здравствуйте, кто-то работает на Украинцев в Edmontone?
-
Доброго дня як відправляти посилку з Європи до Канади : хто знає розкажіть найкращі варіанти
-
Доброго дня! Десь бачила що дівчина писала що водила маму до окуліста, візит покрили, та окуляри чи лінзи до 100-150 з альберта хелс беніфіт теж. Через пошук знайшла тільки рекламу, цього поста не бачу, може хтось лишав в закладках собі?
-
Сейчас большая нагрузка. Документы могут делать до 5 недель.
-
Поняла, спасибо большое. Я уже начала переживать, скоро 3 недели и тишина
-
Приходило, что заявка принята и все
20 Jan 2023, 21:20
Post 11523 of 96349
about 2 hours ago