UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Раніше деколи дружини сестра висилала їй гроші на ДН то заіжди вестернюніоном користувалась, яка зараз комісія то не підкажу. Зручно тим що зразу можна собі на карточку приват зарахувати ті кошти. Швидко.
-
Ні не пробував. Я в Україні, а дружина з дітьми в Канаді, тому наразі потреби з канадської картки на українську кошти перекидати не виникало
-
Дуже дякую!
-
А в Україну з картки Канадського банку на картку пробували перекинути…поділіться ресурсом якщо так
-
Якщо просто розраховуватись то в ощада показує курс менший ніж в моно чи привата А вот при знятті там весело Сума операції блокується по курсу платіжної системи (далі - МПС) на день проведення операції. З курсами валют клієнт може ознайомитися тут. Здійснити конвертацію по курсу МПС на сьогодні можна за посиланням. Додатково блокується 10% від суми операції, яка складається з 1% від суми – комісія за конвертацію + 9% можлива курсова різниця. При знятті готівки додатково блокується комісія 1,5% +35 грн. – за курсом НБУ.
-
www.facebook.com/groups/edmontonhostsukrainians/?ref=share
-
Ну то круто … у мене фізична картка Ощадбанку списувало дійсно по нижчому кусу а от зняття по 31
-
Останій раз знімала два дні назад, був 28.12
-
Дружина час від часу знімає, і в приват24 показує курс по якому зняло, і по якому списує коли просто розраховуєтесь карточкою гривневою
-
Ви знімали по такому курсу чи просто дивитесь в додаток :-)?
-
Host Canada ищите группы в Фейсбук
-
Я чула, що є така опція, як потрапити у дім до канадської сім'ї, але не зовсім розумію, де шукати інфу про сім'ї, які готові дати прихисток, вже перерила весь фейсбук. Може у когось також будуть лінки?
-
Трохи вище писали сайти з пошуку житла, проскрольте, або скористайтесь пошуком по групі, на тих сайтах зможете знайти собі житло, або airbnb.
-
Друзі, привіт👋🏼 Через 2 тижні будемо в Едмонтоні і дуже потрібна допомога з житлом, яке ми зможемо орендувати лише на місяць! Якщо у вас є контакти або якась інформація, буду дуже вдячна. Нас двоє, без дітей та тварин, за житло готові, звичайно, платити. Дуже дякую!
-
Це у вас віза з позначкою worker? Замітила закономірність такого випадку як у Вас, у заявників які подавались на візу після 29.06.22
-
Дякую
-
максимум можете за раз зняти 12500 гривнями, раз в тиждень, 50000 грн протягом місяця якщо ми говоримо про гривневі карточки якщо говоримо за приват чи моно то вони беруть 2% за зняття готівки в банкоматах за кордоном (якщо це власні кошти) + комісія банкомата за транзакцію (3-3,5-4 канадських долара залежно від того якого банку банкомат На вчора курс був 28,12 / сьогодні 28,183 для прикладу якщо хочете зняти 400 канадських то (400*28,12+3*28,12)+2%=(11248+84,6)+2%=11560 грн приблизно вам зніме з гривневої карточки (+/- пару гривень різниця може бути)
-
Звідки такий курс берете? На вчора курс був 28,12 по моно (в привата він практично такий самий, буває різниця +/- пару копійок)
-
Ребят, знаю тема уже поднималась, но все же повторю Не пропускает система фин помощи, пишет что не правильный UCI, уже звонил туда, ну как обычно сказали ждать неделю, думаю завтра ехать в аэропорт Мне кто-то объяснит что происходит? Они перестали выплачивать? Кто решал эту задачу
-
Рекомендую, гарна компанія для тих ,хто шукає перспективну роботу. www.facebook.com/841456446247465/posts/pfbid0MCxH1bro8ChoaqiSTxqi2K1m8AWcN6vUBeSLNx5DFZF2gCyCy82Q9EDh9Cr8tNGUl/
20 Jan 2023, 21:20
Post 13314 of 96222
16 minutes ago