UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Регулярний сезон ще не розпочався. Але квитки можете придбати тут: www.ticketmaster.ca/edmonton-oilers-tickets/artist/805943
-
Скажіть, хокейний сезон вже почався, де можна придбати квитки та +- вартість? Чи коли починає
-
Може якщо ви звикли їсти червону ікру ложками і запивати шампанським, то може бути Так хто з дітьми, то трохи буде дорожче в утриманні родини. Але з голоду тут ніхто не вмирає.
-
Да хто вам таке сказав Їм добре до фудбанку завітала два рази. А будинок в дуже тихому і милому районі.
-
Неправда. Ми приїхали і до отримання допомоги використали на двох, з зняттям будинку бо не було хвостів максимум 1200$. І на другому тижні почав чоловік працювати, а я через місяць.Своїх грошей більше не використовували, а тільки зароблені тут. Їли ми нормально і купували все що необхідно. Без надлишку але по мірі потреб. Звичайно можна вграти і 10000,можна і 20000.але хто до чого звик У кого є бажання той зможе.
-
Так, я сама.
-
Доброго вечора. Чи хтось тут в групі продовжував паспорти дітям в консульстві?
-
Маємо пропозицію на підселення для жінки або жінки з дитиною в гарному районі з розвинутою інфраструктурою, за деталями звериайтесь в приват
-
У нас TELUS, проблем не було
-
А щодо реєстрації на оформлення допомоги не знаєте не буде проблем з сімкартою цього оператора?
-
Отож у мене син був доданий до мережі, він некеровані використовував інет, як з'ясувалося то був ютуб)))
-
Не питайте😂
-
Ютуб😄👌
-
Тоді треба дивитись які приложухі завантажують інет
-
Якщо так,то це я виключив
-
Типу інет витрачає в режимі сну?
-
Не розумію