UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
До речі, при подачі в Express Entry кандидатів можуть запрошувати і до провінційних програм, бо у провінцій є доступ до анкет учасників
-
Це очевидно) не всі професії підходять за класифікатором
-
Я розумію) але якщо ти не спеціаліст то це без сенсу)
-
Провінції де легко отримати це Манітоба, антлантичні (Ньюфаундленд, Нова Скотія, Принц Едуард)… Квебек , але там треба французька
-
Ну коли немає варіантів, то особливо не приходиться вибирати. Я привела приклад куди можна живучи в Альберті.
-
Тільки в Альберті
-
На express entry дуже важко податись , туди реально беруть дуже крутих спеціалістів . IT , інженери, лікарі і тд..
-
Можна подаватися на pr по міграційній програмі Express Entry, це федеральна програма, але якщо ваша професія підпадає під вимоги цієї програми
-
Привіт, скажіть, взагалі не можуть податися на ПР чи тільки в Альберті? Чи тільки по якійсь конкретній програмі? Чи всі ? А як у других провінціях, наприклад в NS ??? Дякую
-
Дякую)
-
Теж як пощастить, рандом 🤷🏻♀️
-
Так
-
Вибачте, ще одне питання. Відбитки дійсні 10 років? В мене в статусі пише 21.05.2032
-
Дякую). Сподіваюсь, що я її дочекаюсь))
-
Чекайте, зараз час очікування до 4 місяців 😒
-
Добрий день! Потрібна порада. Здала біометрію ще 21.05 в Варшаві. І досі немає ніяких рухів в акаунті по візі. Статус « відправлено». Всі мої знайомі, які здавали відбитки пізніше, візу вже получили і вклеїли. Що можна зробити в такій ситуації? Дзвонити, писати або чекати? Дякую
-
Я теж от напряглась. Спочатку мова йшла як там все чудово , а от з пр важко… хіба що йти на сільське господарство працювати перший час щоб отримати пр. На це начебто обмежень немає
-
😥😥ох не знала Будем сподіватись, що вони внесуть зміни. Бо нам також хотілося б жити саме в Альберті
-
Написала вже нижче
-
Поки що
20 Jan 2023, 21:20
42 minutes ago