UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Будь ласка порадьте магазини зручного одягу та взуття для роботи! Робота з прокладання кабелів електрики в будинку, взяття треба з залізним носком
-
Найширший вибір робочого взуття- Mark's. Більш бюджетний варіант- Walmart та Canadian Tire. Взагалі, дуже багато спеціалізованих магазинів з робочим одягом. Але для початку ви повинні розуміти,що саме вам потрібно.
-
если еще актуально, в 11 я смогу забрать, они уже с пермитами или будут тут в Эдмонтоне получать?
-
Mark
-
Сохраните чек и потом спросите вернут ли деньги за обувь. Часто то что надо для безопасности оплачивается работодателем.
-
Добрий вечір! Хто іде з Києва до Едмонтона найближчим часом.Напишіть в приватні пліз.
-
Жилищная поддержка граждан Украины | Чивида civida.ca/applicants/housing-support-for-ukrainian-nationals/
-
Привіт,є хто працює на складі?
-
Обіцяють 20 доларів на старт. А це досить непогано для такої роботи.
-
дякую за інформацію😌
-
Амазон в Ачесоні набирав працівників. Можливо, варто спробувати.
-
чи потрібні там працівники,просто шукаю можливо десь наймають зараз
-
Привіт, я не працюю на складі, але добре знаю людей ,які там працюють. Що саме вас цікавить?
-
В інструкції від Immigration and Settlement Services | Catholic Social Services для новоприбулих рекомендують відкрити рахунок в Servus Credit Union. Питання - цим варто саме цю організацію/банк обирати?
-
Даже не знал что там что то лутается. Дякую за вашу пораду обрати щось інше
-
привет, чисто мое имхо - для того, чтобы залутать 250$ - да, чтобы использовать как постоянный банк - нет. Для нормально пользования лучше открыть что то из большой пятерки. (BMO, TD, Scotia, RBC, CIBC)
-
Ми користуємось Не бачу нічого поганого 🤷♂️
-
Вроде в пятницу откроют
-
Сейчас нет открытых вакансий
-
да, при открытии счета - по дефолту падает 250$. В других банках тоже есть различные промо, и на большие суммы, но там надо квесты проходить. Привести друга, получить ЗП на счет этот и так далее
20 Jan 2023, 21:20
Post 24757 of 96304
about 4 hours ago