UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Купите в Костко за 40$, а якщо зламається-вам ще й гроші повернуть за нього
-
А чого ви за мене піклуєтесь ?))
-
Тільки звернув увагу, що укр. "Ні" саме таке, як англ. "Hi". Ще й думаю чого він здоровкається
-
Дівчатка та хлопчики, добрий вечір, ранок!! Розкажіть будь ласка про нові правила про програму. Планую летіти в травні, але чую багато розмов про виплати, що не будуть давати тим ,хто залетить після березня. Та також будуть нові правила на PR. Це правда? Або може в кого є посилання на сайт де можно це все почитати, а не довіряти тим хто багато балакає
-
Cheapflights top
-
На скайсканер зайдите, и там можно уже будет комбинировать А билеты покупайте на сайтах перевозчиков
-
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста. Какие рейсы до Эдмонтона можно воспользоваться экономично . Спасибо.
-
Ні, а не Ні
-
Підкажіть з власного досвіду викладача Selpip, IELTS, Pearson,щоб міг займатися за нашим часом
-
Спасибо.
-
Мені здається його тут можна взяти за копійки в волмарт або value village і розетка інша тут
-
Вітаю всіх з Днем Валентина! Маю таке питання, хто знає цікаві місця де можна розважитись?
-
Ми в приват 24 брали , ніби дешево 😉
-
Если любите японскую кухню, могу посоветовать место, были там с женой, нам зашло
-
Супер! Ще й поруч. Дякую.
-
Добрый день, если кто-то летел через Амстердам, подскажите пожалуйста, как вы брали билеты?Пытаемся скомбинировать как то уже два 🥲
-
82 avenue , куча разных ресторанов, баров и тд
-
Вау! Красно дякую 😋
-
Tokyo Noodle Shop (780) 430-0838 maps.google.com?ftid=0x53a0221b441e44e3:0x9eba50a951f9a7b2&hl=en-CA&gl=ca&entry=gps&g_st=ic Пы.сы Куриный рамен божественный 😅🤤
-
Привет, оформлял тенант иншуранс в duuo, они все +- одинаковые, как правило проперти менеджер подсказывает где они как правило оформляют, разницы нет, они все около 30-40$ выходят
20 Jan 2023, 21:20
Post 26327 of 96304
about 4 hours ago