UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Підскажіть де можно орегдувати кімнату на тривалий період?
-
Sin - service Canada centre. Страховку в будь-якому registry. Медкомісію у Калгарі - хз.
-
Друзья, кто ходил/ходит на курсы английского,есть ли проверенные курсы для upper-intermediate/advanced уровня, но не за все деньги мира? Посоветуйте, пожалуйста
-
Дякую
-
В мене на цьому листі такої позначки немає, на скільки мені відому таку позначку ставлять на самому ворк перміті до 31.03
-
Будьте уважні та перевіряйте не відходячи від імміграційного офіцера
-
Але на самому ворк перміті - так!
-
Доброго дня , хто підскажить мені сайт оренди квартири ? І якщо можно сайт оренди житла до приїзду в Канаду , можливо так орендувати?
-
сверху вас пост...нажмите на ссылки. перед глазами же у вас ответ ёмаё
-
Отвечать мне так не нужно пожалуйста, я спросила за ссылку на сайт где можно найти квартиру до приезда и арендовать , а если вам нечего ответить , лучше промолчать
-
Мій досвід життя та спостереження за ставленням до українців за кордоном та у Канаді безпосередньо. Відверто про проблеми та шляхи вирішення. Дякую за підтримку ✊ youtu.be/4FPXjOtGsus
-
ну тогда откройте глаза, и пошевелите хотя бы пальцами, что бы открыть инфу которую любезно предоставили тебе админы
-
Добрий ранок. Можливо є в цьому чаті подолг? У сина постійно вростє ніготь на нозі і потрібно поставити корекційну ніть
-
www.facebook.com/100006479177648/posts/pfbid02UuvxDsoWmh6pKqmDkLTzeW62W6DtdiM6TPd5e3cFAuFkPRt6ZkdwvKNghWKSq8eCl/?mibextid=Nif5oz
-
Слава Україні! Підкажіть будь ласка куди звертатися, щоб отримати ліцензію механіка, і чи допоможе характеристика із посереднього місця роботи? Всім наперед дякую за допомогу.!
-
А ви вже ставили?
-
Ще ні
-
Дякую
-
Е і цифри
-
Подскажите пожалуйста, где здесь указан номер визы, который нужно указывать в билетах.
20 Jan 2023, 21:20
Post 31698 of 96222
26 minutes ago