UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Видалили)) оперативно
-
Хто знає де можна купити сегарети дешевше??
-
Всім привіт, яка зараз ціна на медогляд і чи можливо одразу пройти його чи потрібно записуватись?
-
Привет, у меня так в фамилии было и все норм.
-
Всім привіт. А було тут у когось при заміні прав, що транскрипція імені чи прізвища на одну букву відрізняється в правах і паспорті (IGOR/IHOR). Не було проблем при заміні?
-
Англійською ім’я , прізвище і Kyiv. На цьому англійська закінчилась Тому і робив переклад , бо в registry, цього виявилось замало )
-
Ви кажете у вас так. Як може бути у вас так, якщо у вас права без перекладу?
-
2004 р)))
-
А як у вас так, якщо права були без перекладу?
-
У мене так , але коли робив переклад , зробили по паспорту з ремаркою , що правильно , як в паспорті
-
Зрозуміло. Ну у мене пластикові, блакитні. Записали дані як у паспорті. Права забрали на перевірку. Чекаю.
-
Доброго вечора, мій чоловік допоможе підготуватися до роуд тесту ( Driving Lessons ) на одному із Registry південного Едмонтона. Кому актуально звертайтесь в приватні повідомлення для більш детальної інформації.
-
А де переклад робили напишіть будь ласка. Можливо дружині знадобиться. У неї пластикові, але дивлюсь там окрім ім’я та прізвища також перекладу немає.
-
Ukrainian Canadian Social Services +1 780-471-4477 maps.app.goo.gl/FcT886sRRQBUppUJ8?g_st=ic
-
Запискватись Від 125$
-
Ви чемпіон ))))
-
Я незнаю можливо це я так дорого знайшов але прийшлось платити 260 медогляд + 50 за флюорографію Записали на наступний день після дзвінка
-
Так
-
Дякую. Це якийсь сертифікований переклад був з печатями?
-
Сьогодні знайомі проходили Зараз запитаю
20 Jan 2023, 21:20
34156/96533
26 minutes ago