UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дякую
-
Привіт. Хто подавався зараз на біометрію у Львові? Питання як кому приходив запит на біометрію. Бо подали мої знайомі одним листом для двох. Запрошення прийшло для однієї людини. Цікавить чи чекати ще чи кудись телефонувати щоб взнати. Бо не знають чи розглядають, чи не побачили, чи це глюк в програмі. Хтось може стикався з таким. Буду дуже вдячна за пораду
-
Открывали в CIBC, еще попробуйте ScotiaBank, тут были контакты Димы, сотрудник, всего его хвалят
-
Хтось уже пробував оплачувати штраф за стоянку? Просто в мене оплата не проходить онлайн чи можна оплатити в Регістрі?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, где и что нужно для того что бы сделать тест на гормоны?
-
Хто видав штраф, city of Edmonton? Звичайно їхні штрафи можна сплатити у реджітрі.
-
Или через walk in clinic по показаниям за направлением)
-
Семейный доктор и направление.
-
Доброго дня. Для реєстрація авто які потрібно документи ? bill of sale, страховку, права. Що ще ? чи тільки це ?
-
Доброго дня, підскажіть де можна купити дешеві сигарети? Дякую)
-
Тільки це (якщо права ще не канадські- візьміть паспорт)
-
Так вони
-
Що треба знати перед тим як дивитися кімнату для зйому?Район Clareview, біля метро.
-
Да. Я понимаю
-
Відкривали в СІВС. Кредитка прийшла у відділення через неділю. Кредит на 1000
-
Я про магазини.
-
Не все местные предприниматели принимают карты)
-
Не знаю чи можливо зняти готівку, але я розраховувалась через телефон.
-
Открывали счёт месяц назад в Scotiabank, кредитку не дали. Сказали, что смогут дать, только, когда будет работа. Дочь там же открывала счёт в ноябре, сразу дали кредитку
-
Доброго чогось там, що у вас зараз) хто знає що це, як працює та взагалі варто зв'язуватися чи не треба? Це якийсь тип кредитування? Може хтось пояснить. Дякую www.facebook.com/marketplace/item/717376936659982/?mibextid=dXMIcH
20 Jan 2023, 21:20
Post 36049 of 96304
about 3 hours ago