UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
8330 82 Ave NW Unit K108, Edmonton, AB T6C 0Y6 активация 50$, но на 3 месяц деньги отдадут. я не знаю есть ли еще такой тариф. может другой какой-то неплохой предложат
-
А где ее купить такую сим-карту?и сколько активация будет стоить или 50 долларов и все ?
-
fido. 30gb - 50$
-
НЕТ,как обычно...просто не 5g...
-
Сделать
-
Я могу же прийти туда и попросить симкарту
-
А ну отлично тогда возле меня есть Роджерс
-
Можна. Я зверталась у walk in clinic прийом 125$ аналізи безкоштовні ,антибіотик купувала за свій кошт.
-
fido от rogers
-
да. «островок» fido
-
Walmart
-
Добрий день,може хтось буде летіти найблищий часом в Едмонтон?потрібні деякі краплі
-
Ахах я мог бы сесть в последний вагон😂😂😂
-
Аудиторія 18-35
-
Are you ready? Вже в наступну п’ятницю, 28-го квітня відбудеться наша чергова зустріч з запальними танцями, гарною музикою і новими знайомствами. Зустрічємось в The Provincial kitchen & bar о 21:30. Вхід: 15$, Face control (18+), Dress code. Подробиці стосовно вечірки і броні столиків @edmonton_ua
-
Если ты на позитиве, чувствуешь себя на 18 — это далеко не последний вагон 😉
-
Здрастуйте..я б хотів переїхати в Едмонтон з ньюфаундланду...чи може хтось допомогти знайти недорого житло, і роботу?? За житло готовий платить, і робота може бути : робота з металом. Трішки сварка..но впринципі і будова може бути...дякую усім...
-
Настенька?)
-
Кстати вот та недовольна создала свой чат, там пишет свои предпочтения?
-
Она самая, создала чат и пишет там как она куни хочет и т.д.😂 видать на Вашей вечеринке даму никто не обслужил)))😂
20 Jan 2023, 21:20
Post 43422 of 96304
about 5 hours ago