UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну якщо Ви реально плануєте привезти стіки, то тут черга буде стояти. Навіщо Вам передплата?) Але цікаво як ви провезете 20 блоків?
-
Ок, 5 кг мене теж влаштує! Буду вам вдячний!
-
Скам
-
Наприклад, у мене є бажання працювати. Привезіть , будь ласка, 10 кілограм сала. Ваша ціна- 170 грн.за кг. мене влаштовує.
-
Працювати? Так пишете как будто у вас налаженная система доставки. В бан кикнуть - развод чистой воды
-
Вибачте, питаю просто заради цікавості. Ви працюєте за передоплатою. Чи багато українців у Канаді відправляють гроші за послуги,які вони можуть отримати лише гипотетично?
-
Ви завтра віїзжаєте ,а передплата сьогодні?
-
Когда оплачивал сервусом была одна проблемка, но это может быть и с любой картой. Пришло письмо с амазона your account is on hold. Пришлось скидывать им bank statement, которую с онлайн банкинга сервуса скачивал. Через сутки рассмотрели и вернули доступ, оплата прошла, заказ отправили
-
Я чекала на зврот за відмінений рейс 2 роки і 3 міс
-
Дебет не приймав Вдалося коли отримали кредитну карту
-
Бережіть дітей! В 100 м від школи на смерть на очах брата і сестри, Марія 7 років, іде збір коштів на телеграм-каналі Український Монреаль
-
montreal.ctvnews.ca/seven-year-old-girl-killed-after-hit-and-run-in-downtown-montreal-police-1.6192476
-
Та зачекайте. Ще не дякуйте. От коли будете на нормальній машині- тоді- так, можна і подякувати. Удачі!
-
Дякую!
-
Щоб просто глянути, вам треба заїхати на СТО з підйомником. І це буде коштувати від 80 дол. Але враховуючи те,що у ділерів всі машини підшаманині- ваші гроші на вітер.
-
Ні, просто глянути чи все ок з машиною, бо я не знаю чи тут потрібно довіряти дилерам)
-
Це вам треба vehicle inspection?
-
Терміново!!!⚠️ Доброго дня, підкажіть, будь ласка, механіка який виїжджає на огляд авто
-
Тренування з боксу у Едмонтоні🥊Підписуйтесь на мій інстаграмм⤵️ www.instagram.com/invites/contact/?i=1pkf5py5mmua3&utm_content=rzgf9j
-
Українцям зараз проїзний на місяць 35$
20 Jan 2023, 21:20
about 9 hours ago