UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я після того як викинув вакансію на механіка отримав мільйон резюме і майже в кожному був адрес, я в свойому такого не писав. Навіщо писати свій адрес в резюме? Я шось не розумію
-
У мене є 📙
-
А ще майже кожен пише що російська рідна мова. Тут без коментарів, а ще чим вона тут допоможе незрозуміло толку її писати
-
Так контактная инфа обязательно в резюмэ и кавэр лэттер. Фио, адрес, телефон и имэйл на каждой странице документа
-
Хлопець пропав 14 річний 😃
-
А шо с трафиком сегодня в Едмонтоне? Куча аварий, дороги перекрыты, полиция чуть ли не каждого второго останавливает….
-
По фото схожий на Стена, ймовірно родом з South Park Collorado
-
Кто?
-
Проблема везде одинаковая - дураки и дороги
-
Нам в Menononite Centre коли вчили писати резюме казали, що потрібно адресу писати.
-
Хто купував автострахування у міленіум онлайн?
-
Що за канал ?
-
Механік та збірник механічних вузлів досить таки різні речі. Ще нюанс що механіком без сертифікату не візьмуть. Лише по типу учнем і там прайс нижче
-
Пытался, в итоге поехал в офис. Если Вы про то, что надо вводить данные карты, то да. В офисе можно наличкой оплатить
-
Просто приехал
-
А записывались на прием, или просто поехали?
-
Шукаю рорботу в едмонтоні англійський розумію але важко розмовляти
-
Всім привіт) 20 травня запрошуємо усіх на благодійний концерт На вас чекатимуть цікаві майстер-класи, концерт та аукціон. Вхід за донат🇺🇦
-
Понятно, все таки тебе отсыпали крапаль, да?
-
Сожги мои фото Сколько заработал? Много или много? Или много, или много? Сколько заработал? Много, или много? Или что надеть сегодня? Это все мои заботы В чём пойти сегодня? Все мои свитшоты Может, синий или чёрный? Или чёрный, или желтый?
20 Jan 2023, 21:20
Post 46356 of 96212
about 2 hours ago