UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
10122 124 St, Edmonton, AB T5N 1P6, Canada
-
Справді залежить від смаків, ми в Італійському купуємо чай який може заварювати ( в рядах де і кава) там є чорний, зелений та ягідні чаї. Вони смачні і дешевше ніж в Орбіті
-
Підкажіть онлайн мовний тест з англійської потренуватися
-
Продам диван 3місний 50 долларів, пік-ап Ottewell сьогодні
-
Смотрите де була
-
Шо вы
-
Наш районик❤️❤️))
-
Саме больше в Ванкувере
-
Согласен, бомжей меньше
-
Згоден, Едмонтон краще…
-
Это вряд ли
-
Так)
-
Даже за Торонто может сойти
-
Оце такої, в Едмонтоні була 😱😱😱
-
Не може бути
-
Привіт, чи є у цій шрупі хтось, хто грає метал ? В мене є проект Horyn в жанрі black metal, досить перспективний. Нещодавно я записав новий альбом, він вже узгоджений з лейблом. Будуть продаватися диски, футболки і так далі. Та також в мене є табулатура до наступного альбому, я б хотів би набрати більше живих музикантів. Якщо ви погано справляєтеся з інструментом то можу вас заспокоїти, таби на наступний альбом максимально прості як для блек металу. Є ті хто хотів би спробувати зігратися ?
-
Иууу а салам алейкум кому то нужна любая услуга за 30 долларов прям любая услуга
-
Треба помити машину , покосити траву, посапати грядку. Але маю сумніви щодо вашою кваліфікації і компетентності у цих питаннях. Чи можете розвіяти мої сумніви? За 30 дол.
-
Добрий вечір.підкажіть будь ласка за якими адресами знаходяться Українські школи.можете порекомендувати школу.Дякую.
-
Вітаю, Можливо хтось їздить за маршрутом від 9832 154 str до Southgate Moll і можна з вами добиратись (звичайно за оплату). Понеділок - п’ятниця, 23:00. Дякую.
20 Jan 2023, 21:20
Post 48074 of 96287
about 3 hours ago