UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Треба перевезти меблі або речі? В мене дуже багато місця для цього. Влізає більше, ніж у трак 🙂 Працюю 24/7 🚗
-
Всім привіт! Вже завтра, у вівторок відбудеться футбольний поєдинок між українською командою Ukraine 2 vs FC Fatboyz, тож приходьте підтримати своїх. Початок: 11 липня, 20:30. Минулого разу команда завдяки, в тому числі, і вашій підтримці перемагала з рахунком 4:1. Локація: maps.app.goo.gl/4gD8PSCvBFpGb28k7?g_st=ic Complex 3. Вхід безкоштовний.
-
А кто из них толстые парни, по фото 1:1))
-
Толерантность
-
Вообще тут нужно говорить big
-
У нас нет фото «толстых парней»)
-
Немає товстих людей, є плюс сайз
-
Всем привет . Ребята подскажите пожалуйста - у кого по бенефитам есть массаж ? Как это работает ? И куда порекомендуете обратиться за массажем ?
-
В любой салон, даёте карту блу кросс и уточняете
-
Добрий день, шукаю роботу для тата, він будівельник та інженер, буду вдячна за будь яку пропозицію 🙌🏻
-
Я ходил по бенефитам на массаж. Но они покрывают только какой то процент не 100%
-
А Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Всім привіт) Ми зараз в активному пошуку житла, 2 bedroom, 1 bathroom, бюджет бажано не більше 1200+комунальні Якщо у вашому будинку є вільні квартири-напишіть в пп, будь ласка. Дякую🌸
-
Iryna Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Добрый день. Продаю телевизор. В идеале, почти не пользовался. 500$ Пишите в личку или звоните 7802451187
-
Всім привіт! Підкажіть хто подавав на продовження візи ( саме стікера в паспорт) вже з Канади? Як це правильно зробити? Візітор рекордс вже подовжений є. А як далі знайти ту анкету саме щоб зробити візу в паспорт,не можу знайти. Бо якщо починаєш робити як для тих,хто вже в Канаді,сайт веде до анкети для оформлення нового візітор рекордс,а він в мене вже є
-
Шукаю роботу на будові labor construction по контракту, англійська нижче середньої якщо зможете допомогти пишіть в приватні повідомлення
-
Guys do you know that you can make $500 every day in forex trading? I am a living testimony, i make $500 every day in forex trading without sending money to any one ask my expert trader how and he will show you how 👇👇👇👇👇
-
British chinchilla girl, Silver point for SALE! Date of birth 17.06 Please DM for more info
-
Всім привіт. @edmonton_ua_sport - новий спортивний чат. Створений задля того, щоб ви могли знайти собі компанію, друзів, нові знайомства, займаючись спортом разом) Також плануємо робити великий футбольний поєдинок українців Едмонтона проти українців Калгарі. Шукаємо спонсорів, волонтерів, партнерів. Деталі @edmonton_ukraine
20 Jan 2023, 21:20
Post 53692 of 96212
about 3 hours ago