UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
firstaidsafetytraining.ca/course-calendar/
-
Хто підкаже де пройти курси First Aid?
-
Супервигідно!! Сплачуєте нещасних пару соток байвіклі і гонорово їздите на новісінькій машині!! Деякий час.
-
найсмішніше що я туди закинув 100 чисто подивитись як працює й витратив всього десь 50-60:))
-
ппц, заблочили карту мастеркард від волмарт:) шодня щось нове)
-
+1 причина чому не варто їхати в Канаду. Зараз на всіх ютуб каналах буде: "караул, караул, волмарт блочить мастеркард"
-
We're having trouble accessing your account. Please try again later.
-
ще х цікавого шо закрили доступ до перегляду балансу на вомартревардсмс.са, шо мене неймовірно вкурвлює
-
так що мимо)
-
я нею вже розраховувася до цього:)
-
0 з 10, дуже не рекомендую
-
Вибачте, а ви картку активували взагалі?😁
-
та ваще, я такий прекрасний українець, приїхав в волмарт, натарив товару і хотів розрахуватись картоб волмарт, бо індуси мені продали розширену гарантію на +2 роки. А вона заблочена якогось *** Якщо чесно доволі неприємний досвід, і найнеприємніше шо немождиво в телефонному режимі її розблокувати, тіп шось розповідає про секюріті блок.
-
Согласен, костко на волмарт променять, зрада… 🤫🤫🤫
-
ну я вище послідовність описав) мене взагалі на цю карту купили розширеною гарантією на побутову техніку +2 роки
-
Карма...
-
Якщо я вам скажу, що з мого особистого досвіду і досвіду моїх знайомих - ніколи просто так мастеркард не блокувалися- це ж нічого не означає.
-
Всім привіт! Вже в суботу, 29-го липня відбудеться наша благодійна вечірка. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час після важкого робочого тиждня. MC J Scope з радістю допоможе зробити нашу ніч ще приємнішою. instagram.com/jscopemusic Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: для дівчат 10$, для хлопців - 15$. 50% від чистого прибутку переводимо на ЗСУ.
-
я мастеркард від костко вже скоро два місяці чекаю, бо при заповненні аплікації хтось налажав і створив ЩЕ один профіль в сібс на додачу до мого:)
-
ну якщо назбирати в купу то цей сектор в Канаді хромає трохи)
20 Jan 2023, 21:20
Post 56201 of 96286
about 2 hours ago