UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Мастеркард Сіайбісі від костко. Безкоштовне обслуговування і нормальний кешбек.
-
наприклад ця без плати за обслуговування але і без кешбеку
-
в банке поменяйте
-
ознайотесь будь ласка щоб більше так не помилятись ;) www.cibc.com/en/personal-banking/credit-cards/all-credit-cards.html
-
Ви помиляєтесь і на рахунок кешбеку і на рахунок безкоштовного обслуговування! 😆
-
Шановний, нормальні кредитки ВСІ з кешбеком. І ВСІ безкоштовні.Їх реально - безліч!. Різних, на всі випадки життя, від різних фінансових установ і торгових мереж.І звичайно, з кешбеком.
-
Я по віку не підходжу вже😁😁😁казали, що в Канаді вікового цензу немає, а ніт😂😂
-
Бо ті кредики не бесплатні і зараз як я зрозумів їх по перше дають новоприбулим(бо раніше не давали), по друге ще і звільняють на рік чи два від слати за обслуговування такої карти. Ось де "реальні бонуси" як я казав вище! 😁
-
мова про кредитки з кешбеком, а не оце ось все 🤣
-
пост від серпня, тоді я і відкривав рахунки, там ніякої згадки про кешбек. Кешбекні карти НЕ давали тоді, а про них саме і мова. 🙂
-
Там жодної згадки "CIBC" 😅
-
а цей канал точно був коли я приїхав? 🤣
-
Чого так
-
Привіт!Шукаю дівчину на підселення, щоб розділити рент.Я їду на роботу по вахтам 21/7.Подробиці в приватні повідомлення.
-
Десь з 17хв про Аботсфілд та Беверлі
-
youtu.be/wCvg6imudJ8
-
Але я б не рекомендував рентувати де написано stabbing
-
Випередили мене 😊 Я так розумію далеко не всі розуміють що це прикол і намагаються щось аналізувати і робити висновки спираючись на цю мапу. 😅
-
Просто уточнить, все же понимают что это шуточная карта?
-
Можете запитати , який район розглядається, та ми допоможемо.
20 Jan 2023, 21:20
Post 5671 of 96291
about 8 hours ago