UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Стройка тогда ждёт 👍🏻 Туда всех берут 🤝🏻
-
Сам шукав роботу 3 місяці
-
Ну вже буде легше з роботою чим без неї, згоден з тобою
-
Спробуй сам походити по місцям які тебе цікавлять та напросись на співбесіду. Вивчи пару фраз заготовлених ітд
-
Всім привіт! Десь натикалась тут на контакти міграційного адвоката , але не зберегла 🤦🏻♀️ Чи може хтось має контакти міграційного адвоката який би допоміг проінформувати у питанні отримання PR? Дякую 🙏🏻
-
Не,ну красава конечно,за первое время бабла поднимет,но здоровье тоже не железное,главное чтобы вовремя спетлял оттуда
-
Так ніхто не відповідає
-
Так це точно він постійно зайнятий, але там все від компанії йому надалося житло квитки на літак і так далі, і він вже на 3 день вийшов на працю
-
Ти і коли знайдеш, то не спокійно будеш скбе почувати. До цього треба привикнути. Чим більше розумітимеш, тим більше спокійний будеш
-
Резюме на сайтах рассылал?
-
Так в мене також так, але поки не знайшов працю то якось не спокійно себе почуваю
-
Рыба это жёстко Там же по 18 часов работать надо
-
Жоско
-
Ні там була в нього пересадка і зараз на якомусь острові, рибний завод там
-
Я теж приїхав сам. Немає нічого страшного. Люди нормально ставляться, що ти не говориш, головне попереджати, щоб не навалювали ще більше. Не всі адекватні, стикався сам, але це на пальцях руки перерахувати
-
В Анкоридж?
-
Друг поїхав на Аляску, то там зп в нього 5
-
Блін, я б в США теж поїхав чо) Там нерухомість дешевша, ніж тут
-
Добре що так в тебе вийшло, але багато хто сюди приїхав не знає добре англійську, і як і я не міг уявити раніше що поїду до Канади так швидко, це було тільки в думках що може якось туди поїхати, та ще й сам сюди приїхав без знайомих, планував з другом але він знайшов спонсора і поїхав в США по U4U
-
Знайшов до прильоту, але інтервʼю було на місці по факту. Без англійської, але по професії. Працюю з канадцями. Проблем немає
20 Jan 2023, 21:20
about 14 hours ago