UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
И всё?
-
Я знач что ты оценишь
-
Вся информация на официальном сайте Альберты и Канады
-
Доброго дня, можливо хтось знає чи можна подати документи на PR не будучи в офіційному шлюбі- common law?
-
Дякую!
-
В West Edmonton mall сейчас ярмарка вакансий!
-
Доброго дня усім. Шановні друзі, дуже велике прохання. Може хтось найближчим часом буде летіти в Україну, ви або ваші знайомі. Треба терміново передати лист. (Не безкоштовно) Дякую за допомогу.
-
Спасибо Я бы пошёл Но с работы не отпускают (
-
Nastya Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Доброго, да
-
Доброго дня! Чи обов’язково проходити медогляд після прибуття до Канади?
-
Чути не надо Там все было написано при подаче заявки что вы обязуетесь пройти мед обследование в течении 90 дней с момента прибытия в Канаду Вы ставили галочку и дали согласие
-
Обязательный
-
Медицинский осмотр надо будет пройти в независимости от того, будете или нет снимать ограничения с пермита.
-
Чула, що треба тим, хто планує працювати у певній сфері?
-
Годны, следующий
-
Мед осмотр провожу я,вставайте в очередь
-
Та і на W.P. На звороті здається теж про це написано.
-
ᅠ ᅠ Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
🔥 🔥 🔥Even More cheaper now. Just $29/month with 30gb data. Or $34/month with 50gb data. Only for new numbers or if you want to switch from another provider. Hurry now, Contact Jay on 7806862377. Please share with others 🙏.
20 Jan 2023, 21:20
Post 71227 of 96212
about 3 hours ago