UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
чого обрізали дату 27-го числа))
-
Плюс нереально сделать такие фотки кроссовок СО ВСПЫШКОЙ "когда она убегала"
-
спавнерша)
-
Ви дійсно праві,я вже змирилася з тим що людина така,я дуже вагалась перед тим виставляти ці фото чи ні,бо розуміла що цим сама себе принижую,але дійсно це була спроба донести,що якщо у людини не вистачає грошей на пральний порошок ,то за навчання вона теж не заплатить 😬
-
❗❗❗ Увага❗❗❗ Ця людина нахабно бреше! Її ніхто не збирався обманювати, моя подруга прийшла сьогодні на друге заняття до цієї дівчини, попередила що запізнюється та не встигає зняти гроші у банкоматі, та перекине на карту після заняття. Попередила що сьогодні у неї багато справ і одразу після заняття їде на масаж з донькою. Дивно, чому саме кеш вона просила?)) Але так, подруга після заняття перекинула гроші і не зробила скрін, а у дівчини мабуть інший банк і не прийшло одразу. Так ось, якщо оплата буде проходити до ранку, подрузі до ранку чекати в тій квартирі? Подруга почала збиратися бо вже почала запізнюватися на масаж, викликала таксі і йшла одягатися Дівчина тату майстер натравила на подругу свого хлопця,а сама продовжила наїжджати на подругу.Подруга дуже злякалася й в паніці почала відкривати двері, мало що в того хлопця на розумі. При чому подруга закликала в такому випадку щоб всі разом пішли до банкомату, але дівчині майстру було куди цікавіше кататися з подругою у ліфті, ніж дійти до банкомату разом. Потім подруга поїхала на масаж з донькою, через 3 години одразу після масажу вона зайшла в інстаграм і побачила цей жах. Як люди можуть бути такими неадекватними?
-
😅. Цікаво стало про особисту інформацію в сенсі інстаграм сторінки. 😂
-
Але після другого заняття (зараз) Ви ж судите її по ньому)) На жаль, скоріше за Все, вона вже Вам не заплатить... Можливо, у людини дійсно немає чим сплатити за заняття😔 Але це, звичайно, не виправдовує те, що вона відвідала Ваші заняття на халяву
-
Какая разница? Хочешь за мной побегать до лифта, как парень этой горе мастерши?
-
спалив))
-
Ти чорний?
-
Аня в тебе є хлопець?
-
ось мої))
-
А чего на украинский резко перешла? На русском отлично говорила в предыдущем чате
-
Мої
-
😆😆
-
я перша
-
Лучше видео/запись скинь как и обещала. Посмотрим что там на самом деле происходило
-
И кстати по поводу оплаты 27 числа, люди пишут в другом чате что из-за праздников деньги придут как раз 27го.
-
Більш зручніші
-
Але зараз на нюбеленси перейшов
20 Jan 2023, 21:20
Post 74575 of 96242
about 14 hours ago