UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А до чого тут розвиток? Це все більше від бідності, а не від розвитку. В Україні хочуть зекономити. Замовити розкрій, а зібрати самому. А в Європі так само як і в Канаді значно більше людей можуть дозволити собі не витрачати на це свій час(краще поїхати відпочити на природі з сім'єю) та найняти підрядника, який все зробить під ключ і дасть гарантію. Тому це не так поширено тут і в Європі.
-
Главное задекларировать и указать точную сумму. Проблем быть не должно.
-
Знакомые провозили больше, сказали что декларировали. Каким образом, почитайте в интернете. Сказали что вообще без каких либо проблем. Спокойно нал провезли
-
Скажіть, будь ласка, хто як проїжджав з сумою, більшою за 10тис дол? І чи не було проблемою при пересуванні Європою з грошима? Потрібна декларація у всіх країнах Європи, куди їдеш чи тільки, коли летиш в Канаду? В Канаді просять підтверджуючі документи на гроші? Які? Чи просто заповнюєш декларацію і все?
-
Вот ещё подтверждения, что все ранее ездящие заробiтчани слишком преукрашали развитие Европы или просто на столько в жизни ничем другим не интересовались помимо внешнего вида домов и улиц
-
3 години
-
Летели через Калгари в 7 вечера, прошли где-то за 30-40 минут
-
Доброго дня. Хто може поділитися інформацією,хто скільки часу проходив офіцера в Калгарі?
-
Вітаю. Прошу мене добавити.
-
🤷🏻♀️ я на позапрошлой неделе звонила и меня спрашивали
-
Подписываюсь под словами про ВиЯр, как работник, не смогли найти аналога ни в Европе, ни тут)
-
Я працюю віддалено вже 3 роки. Жодного разу не питали IP, максимум через teamViewer все вирішувалось, а йому не потрібен білий IP та як і для більшості віддалених підключень.
-
Работа по удалёнке. Если нужна тех помощь, всегда спрашивают айпи. Ну и началось с трафика, а потом я добавила другие детали по которым мы не переходим в телус
-
Кстати если вы клиент компании по интернету или сотовой связи и всегда платили исправно, то когда приходит пора обновлять контракт, то можно поторговаться за лучшую цену. Обычно дают или более выгодный тариф или делают скидки на новый телефон если он нужен.
-
мова про ліміти трафіку ж була. Про білий IP навіть не замислювався, не знаю надає його телус чи ні. Навіть не придумаю нащо воно треба для дому.
-
Нюансы есть. Например у телуса не дают отдельный айпи на каждый дом.
-
На "Вияр" не просто ріжуть а роблять всі пази і отвори так що тобі залишається тільки зкрутити. І мебель готова.
-
ніяких нюансів, просто анліміт.
-
Позвонить в банк и спросить. В банках часто можно заказать время на обмен. Есть в вэст эдмонтон молл обменник ( если его сейчас не ремонтируют).
-
Ну там много разных нюансов. У меня муж айти и он выбирал - лимиты, скорость и прочее. Но может быть это мы так усиленно внимание обращаем. Знаю только что коллеге раз удвоили счёт потому что его дети превысили лимит.
20 Jan 2023, 21:20
Post 7618 of 96286
about 2 hours ago