UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
В місяць?
-
Ну дивіться, за квартиру з 3-ма спальнями, і великою вітальною кімнатою (коли було -40С на вулиці) підтримували температуру +23, а іноді і + 25С встановлювали. Вийшло десь 400 доларів за світло і газ. Але скільки точно за газ не знаю 🤷♀️…
-
Скажіть,переклад документів 20 центів за слово-це у всіх так перекладачів?
-
Мабуть дивлячись що перекладати. Ми Платили за документ відповідну суму
-
Не можу сказати) Я платила 100 кан. доларів за 2 свідоцтва про народження з нотаріальним засвідченням перекладу. Але ж диплом якщо з додатком то там дійсно має бути більше
-
Дякую,диплом-150$,це норм чи expensive?)
-
Мої вітання, хто може підсказати офіційне працевлаштування з 14 років чи дійсно це реально почати заробляти з такого віку, та як знайти таку роботу в Едмонтоні. Дякую
-
А ще МЗС дало такий самий запит в США і в Канаду )
-
І вони дійсно допускають цілком 14 річних?
-
Наприклад, для початку навчать бодяжити різні коктейлі, потім може і до каси допустять.
-
Якщо брати в приклад
-
І яку саме роботу там запропонують?
-
Цілком реально. Можна почати , наприклад, з Booster Juice.
-
Чому ні? Там є певні обмеження по кількості годин і ще щось. Просто зверніться в найближчий до вас Booster Juice і отримаєте докладну інформацію,так би мовити, з перших рук.
-
Потрібно буде і спробувати, і звичайно що на зарплату вище ніж 15 долларів можна навіть і не мріяти?
-
Обмеження 20 годин в тиждень
-
Можуть подавати до посиніння - ми не на програмі для біженців, у нас перміти загального зразка. Так, отримали по спрощеній процедурі, але сам документ і статус такі що нічого зробити не зможуть.
-
youtu.be/VRh9scluPU8?si=QuRK-INLKGsxPkY_
-
Наскільки мені відомо, то Канада призупинила депортацію українців через війну в Україні. Так що можна буде подаватись на TRP в разі закінчення строку документів
-
Фортеця Варшава😂😂😂
20 Jan 2023, 21:20
Post 86921 of 96344
24 minutes ago