UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не хочу розводити паніку але хтось знає - новина що 3000 новоприбулим Канада платить лише після 6 місяців офіційної праці якось підтверджена???
-
Доброго вечора. чи є тут хтось хто випікає тортики? потрібно щось такого плану
-
Так, у вівторок о 19:00
-
Калуш виступаєш в Едмонтоні?
-
Хтось знає по прильоту в Едмонтон можна отримати житло тимчасове?
-
Hello, I’m newcomer from Ukraine. I’m 30 years old. I’m looking for a job in oil and gas. I have H2S alive and First AID and class 5 driver licence. I don’t have an experience in this field. But I hardworking and fast learner. Thank you
-
Подивіться його інтерв'ю Дудю десь два тижні тому було
-
А я питав, вона здивувалася, але потім показала. Я їй пояснив що як що вона хоче з мене гарантії плтежеспроможгості, то я теж хочу побачити кому я перераховую гроші
-
Привіт. Хто може допомогти з роботою будь які пропозиції (заводи, фабрики, склади, будівництво і інше... ) Мене звати Назар мені 34 роки.Друга звати Ростик 22 роки. Зараз находимось в Едмонтоні. Маєм досвід на будівництві 4 роки (сантехніки) і досвід роботи на паперовому виробництві 8 років(Назар) З англійською не дуже +15879382968
-
Якщо я завтра попаду в Коско я куплю і вам можна якось передати?
-
Доброго дня Підкажіть , будь-ласка, у лютому буду в Едмонтоні, чи є сайти з пошуку роботи ?
-
Два дні тому для рук коштували 15 з копійками
-
Так.
-
Ви купуєте для військових?
-
Ціна на сайті Костко 30, але в самому Костко магазині, два тижні тому я купувала за 15. Тому якщо в когось є можливість подивитися, яка зараз ціна. Буду вдячна
-
Наразі цих грілок, дуже потребуют українські військові
-
Їх кладуть у взуття взимку, гріють ноги на морозі. Також для зігрівання рук.
-
Для чого ці грілки , розкажіть будь ласка
-
Привіт. Можливо хтось буде в Costco, чи могли б подивитися яка зараз ціна ось цих грілок. Дякую
-
Позвоните в VFS Варшавы, там вам расскажут как сделать с визами на ребенка. Если вы где-то там, естественно... +48221530042 Есть укр выбор оператора, если польский и англ не подходит
20 Jan 2023, 21:20
about 6 hours ago