UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дешевше звичайної пошти не буде 🤷♀️
-
кажу ніяк не допоможе цей папірець. Там половину з цих рядків навіть інструктори не знають точно за що даються, а і навіть переклад не прояснить ситуацію. 😀 Я отримав відразу адвансед, щоб рік не чекати.
-
Airbnb
-
Може є якесь тимчасове безкоштовне житло?
-
Спробували зателефонувати до організації яка допомагає але в них включен автовідповідач
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка хто зможе допомогти на перші два тижня з житлом? Ми з дружиною плануємо у кінці цього місяця вже бути у Єдионтоні. У нас ще 2 маленьки собаки (чіхуахуа)
-
Чому не допоможе? Це саме ті речі на які треба звернути увагу при підготовці до роад тесту, особливо новачкам, які не дуже розуміють англійської, а з перекладачем можна дізнатися всі нюанси, що до Вашого class 5 advanced Congratulations, але з весни 2023 року через рік після отримання class 5 basic я отримаю Advanced,
-
Я бачив багато реклами в Інтернеті, так що точно не можу сказати
-
Тут є міст експрес?
-
Теж цікавить, думав міст експрес
-
Доброго всім дня! З першим снігом;) Підкажіть може хто відправляв посилки в Україну, який найдешевший варіан, питала Canadian post дуже дорого, можливо є ще варіанти?
-
Навіть не звернув увагу на час. 27 відповів хвилин за 10, програма сказала "молодець, вільний"
-
Та давай трос до пікапа прив'яжемо
-
Вау, большое Вам спасибо🇨🇦
-
Сьогодні біжу купляти саночки💯💯💯
-
С такой погодой когда идём на горки кататься? Берём пакеты и вперёд
-
А ты как то фотку подпиши чтоб в поиске найти можно было
-
Якщо вже мова пішла за мене то щоб не питали який Максим? Що за Максим?😊