Вінніпег для українців Канада
-
В готелі зазвичай перевіряють документи лише однієї особи, давайте свій паспорт, а чоловіка так запишіть
-
А щоб в готель заселили я десь читала треба щоб було або громадянство України, або справка про пмж України, а як що в мого чоловіка немає, то мене заселять а його ні? Чи я щось не так зрозуміла?
-
Всім привіт 👋 Дівчата, хто добре робить цукрову або воскову епіляцію в Трансконі не за всі гроші світу?) порекомендуйте будь ласка 🙏
-
Я питав знайомих, то сказали що зараз є. Але перед різдвом можуть порозбирати. Міграційний консультант теж підтвердив. Але попередив, що можуть відбутися неанонсовані зміни.
-
Ми летіти будемо з porter
-
Ми в жовтні приїжджаємо. А готелі хоч лишаються?
-
Доброго дня! Є тут ті, хто вже отримав новий загранпаспорт (візит консула 26-28 травня)?
-
instagram.com/keratin_and_curls?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
там буде стаціонарний телефон, з нього можете телефонувати
-
Westjet
-
Раджу kiwi.com та flights.google.com
-
А як вони називаються, щоб в інтернеті почитати ?
-
Просто там не буде інтернету
-
Так
-
Всим привіт, Сімки по 10$, ними реально користуватись?
-
За нові сімки не вкурсі. Мене запевнили що українські працюють.
-
Вітаю! Там буде стійка з номерами куди дзвонити? А в аеропорті можна одразу купити місцеві сімки що туди дзвонити?
-
Продам кухонный стол и 4 стула , цена 35$
-
Приходите в любую точку чатр и активируйте. Ближайшее к отелю это скорее всего поло парк
-
Що каже при активації онлайн ? Chatr є в торговому центрі Polo Park хвилин за 20-30 пішки, або материнська компанія Rogers ще ближче до готелів, хвилини 3-5 Мова про Marriott та Hilton поряд
21 Jan 2023, 07:33
Post 19583 of 87633
4 minutes ago