Вінніпег для українців Канада
-
Зателефонуйте будь ласка Володимиру або напишіть, він все вам розповість і надасть І ліцензії надішле Дякую
-
Я знаю, але звичайно ж ніхто цього не робить, навіть розмовляють на раз-два. Але ж музику в авто хочеться свою, а не з радіо.
-
В мене є
-
Доброго дня. Шукаю 2 бедрумну квартиру з 01.11. Нас четверо і котик. Буду вдячна за інформацію.
-
Ставте аплікацію, додавайте туди ваш переліт (по номеру бронювання), далі десь за добу до вильоту проходите чек-ін і отримуєте квиток
-
З 1 грудня Здається в суборенду квартира пентхаус двох бендурна. Ціна 1559.00+ гідро( в районі 40дол) Квартира знаходиться в ройоні Polo Park -Portage Ave 1790 Великі дві спальні, одна вана кімната. В квартирі два туалети. Велика тераса Біля будинку є відразу школа.
-
Чи які дії далі робити?
-
А таке питання?купив цей квиток на лоті,але немає навіть ніякого кюар коду де його знайти?тількі є на пошті пітвердженя бронювання!
-
І -5 пойнтів, які перетворюються на декілька тисяч долларів додаткових платежів.
-
Главнео опыт, а в тебе Андрей я не сомневаюсь
-
Ну и то же самое курить.
-
Я всё понимаю, но есть и пить за рулём почему нельзя -то?)
-
Как мило
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади як sales representative. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram.
-
Доброго вечора. Шукаю кімнату. Чистоту, порядок і своєчасну оплату гарантую.
-
Ось такий лист нам сьогодні видали про роботу у сільській Манітобі
-
Вроде как можно, если приедешь до 31 марта
-
Здається 1 bedroom у саблет з 1 грудня, за адресою 10 El TassiDr. Поряд з будинком є автобусна зупинка, магазини Costco, Walmart, Canadian Tire, ТЦ Kildonan Place і багато інших магазинів, школа, дитячі майданчики. До орендної плати входить тепло та вода. Пральна та сушильна машина в квартирі.Ціна 1644 $ + електроенергія (±40$). В будинку є спорт зала та бізнес центр. Pet friendly. Парковка як у дворі так і підземна.
-
Тут куча телефонов и имён.. Звонить к ним за роботу?
-
Привет всем , хочу спросить , может быть кто-то знает , вообще есть реальные сайты для знакомств в Канаде , так чтобы искали серьёзные отношения
21 Jan 2023, 07:33
Post 23853 of 87836
about 3 hours ago