Вінніпег для українців Канада
-
А я вообще никогда в жизни не думала о ней..
-
Ну блин) мне всю жизнь говорили что в Канаду я никогда не попаду, и не буду там никому нужен 😂 Личная победа уже есть 😂
-
Это прекрасно))
-
Не, я про Канаду - Штаты не думал в принципе. В 20 сорвался в Польшу, психанул. Это реально было спонтанно, вышел с очередного неудачного собеседования, сел на лавочку, закурил, позвонил знакомому рекрутеру, и через 2 недели уже ехал в автобусе Харьков - Вроцлав
-
Доброго вечора! Здається в оренду квартира на Осборн Віладж. Чудовий район, адреса 534 Wardlaw Avenue. Чотири кімнати+кухня+ванна. Квартира не нова, але дуже велика і тепла. Вважається як бейсмент, але вікна великі, квартира світла. Всі магазини/школа в пішій доступності. Гарна транспортна розв'язка. За деталями пишіть в приват.
-
Я такое ещё не смотрела..работаю и хорошо))
-
Так я тоже) Последние года в иммиграции с друзьями заходили, смотрели какие профессии подходят, наших не находили, ну и окей)
-
)))
-
А дальше уже разговоры были всякие - разные) Я и своих непальцев просил меня в Катманду трудоустроить)))
-
Доброго вечора! Продаю 2 зимові комплекти на хлопчика 3 роки (20$ кожен) та зимову куртку на хлопчика 2 роки (10$).
-
Також продається зимова куртка унісекс на -30 розмір М.
-
JlX construction набирає водіїв 3 категорія
-
Macdon Industries, гугліть. Але там бажаючих завжди було більше ніж вакансій
-
Добрий вечір, хто може порадити хорошого косметолога? Буду дуже вдячний✨
-
Добрий вечір, хотів запитати чи можливо десь перевірити зуби безкоштовно ? Можливо є якісь програми для українців? Буду вдячний за будь-яку інформацію
-
Здравствуйте мой сын выехал на встречку при камере, у кого-то были с этим проблемы? Штраф?
-
Я побачила оголошення на Фейсбук, там було посилання на реєстрацію, зареєструвалась і прийшла в суботу. Була поки 1 раз, але було дуже круто!
-
Напишіть, будь ласка, детальніше, як саме проходить цей speaking club. Я двічі реєструвався якось, але обидва рази не вдалося прийти.
-
У них більше 90 будинків, тому адреси різні
-
Також з комунікацією були проблеми, але нам повезло з менеджером)
21 Jan 2023, 07:33
Post 24076 of 87712
7 minutes ago