Вінніпег для українців Канада
-
Кто как провел выходной?
-
Добрий вечір. Підкажіть вчителя французької мови для дитини з нуля
-
Продам зимову куртку на хлопця 12-14років. Ціна:30$
-
Добрий вечір. Шукаю репетитора французької мови для дитини 9 років
-
Добрий вечір. Шукаю репетитора Французької мови для дитини 9 років
-
Без рецепту міцніше не буде
-
Манітоба Гідро - півроку співбесід можна очікувати)
-
Так по питанню, за звичайну легкову, дуже приблизно, факторів багато. Щомісячний платіж 500-600, страхування 200, бензин - повний бак десь 70, заміна масла 60-120. Інше все вже залежить від самого авто.
-
Бачив вакансії Манітоба Гідро доглядати за станцією
-
Дякую. Не допомагають .
-
Можу тимчасово переписати на вас свій ліз.
-
Оці спробуйте
-
Доброго вечора, підкажіть як оптимально перевести гроші з Європи?
-
Доброго вечора!Чи є мастер манікюра та педикюра в районі St.Vital?
-
Всім доброго дня . Болить вухо . Натирає вкладиш від слухового апарату . Мені допомагала борна кислота - трохи капала на ватку і вигрівала у вушному отворі . В аптеках тут немає . Чи не знаєте які є схожі краплі без рецепту ? Або хтось має борну кислоту - я її куплю ближчим часом .
-
Пеймент по лізу\файненсу, страхування, паливо, обслуговування.
-
Доброго дня, вибачте за питання, хто може допомогти. Які ще щомісячні витрати на машину будуть, якщо брати в лізінг чи файненс? Ніде не можу знайти іншу
-
Дуже важлива інформації всім Я планую 28.10.2023 року зібрати від 10 машин з нашими прапорами і проїхатись Вінніпегом Це буде щось нове тут І хороший час проведення нам разом А саме головне в цей день Україна була звільнена від фашизму Я чекаю всіх в приват повідомленнях хто приєднається Але давайте покажемо зібраність а не мороз і моя хата скраю Чекаю ваших повідомлень дам всю інфу в приват
-
Практично нові , теплі і актуальні в цій зимі !!! Ціна 50cad
-
Есть вопрос?Можно написать в лс?
21 Jan 2023, 07:33
Post 26444 of 87836
about 3 hours ago