Вінніпег для українців Канада
-
Доброго вечора Можливо хтось знає: оплатили цей мінімум пеймент давно, але досі він в мене висить, хоч кредитна картка завжди в плюсі. В банк треба відпрошуватись з роботи для вияснення?😅
-
Неправда я поповнював але заздалегідь
-
Нет, мы пришли и сказали что людей много а количество рабочих дней у них сократилось и поэтому только по онлайн записи в порядке очереди ( мы ждали 5 дней...
-
Назначили тільки на понеділок🥲, я десь читала, що можна без запису прийти, це так чи треба все ж таки чекати?
-
Спокойной ночки асем
-
Є тут хтось хто міняє замочки на взутті? Напишіть мені.
-
youtube.com/shorts/wpjboR5F2WU?si=yZIMTb85lbYdmAuV
-
Спокійної ночі
-
о 19:00 намагайтися зловити (за Вінніпежським часом).
-
Я знаю. Так вже біля 2-ох місяців сиджу. Якось вдалось зловити час, але мабуть хтось відмовився, бо за декілька днів. Якщо врахувати вартість перельоту, то золотий паспорт виходить
-
сьогодні нам там теж сказали, що до Вінніпегу не доставляють. Забирати в консульстві Торонто. Сказали, якщо в кабінеті міністрів не утвердять нову постанову, щоб можна було отримати по пошті у Вінніпезі
-
мій чоловік починає оновлювати сторінку вже о 18:58, і вдалося декілька раз зловити. Ще допомагає налаштування правильного автозаповнення у браузері. Тоді швидше дані можна ввести
-
youtu.be/DLKCGqpbFnI?si=eVq6bj83uuiv1eml
-
youtu.be/DLKCGqpbFnI?si=eVq6bj83uuiv1eml
-
Едмонтон відправляє паспорти, тільки Торонто ні
-
Не підкажете в Едмонтоні можна в живій черзі продовжити дитині паспорт???
-
Можна, якщо до кінця терміну паспорта не більше 2 міс, інакше відмова
-
Гуд, пишу у приват
-
Селят сейчас в отеле в Торонто? Или лучше лететь в другой город чтоб не остаться на улице?
-
Поселяют ли сейчас по прилете в Торонто? Или лучше сразу лететь в Виннипег?
21 Jan 2023, 07:33
11 minutes ago