Вінніпег для українців Канада
-
Пробывал дозвонится в консульство / посольство / визовый центр - это просто не риально
-
Я не могу найти на них контакт , у вас может быть есть записаные ? Зарание спасибо
-
Может отправить им паспорт с письмом которое было в приложении или же заново заполнить
-
Уже грубо говоря ждем 2 недели
-
Только толку от них нету (
-
Только e-mail писать
-
Они говорят что нельзя лично прийти на консультацию и через телефон
-
Доброго дня, хтось вже знімав обтяження по ворк перміту? Як швидко в ircc акаунті з'явився ваш медогляд? 1.5 міс пройшло, але про результати ніде не видно...
-
В визовый, мы дня 4 пытались
-
Пробуйте еще
-
Я не могу найти на них контак ?
-
В ircc за 20-30 хвилин можливо додзвонитись Дзвонила декілька разів, піднімають трубку і все пояснюють по вашому питанню
-
Мабуть ні, бо я ще тільки вчора прилетіла і про це дізналася. Ще нічого не зробили, бо були вбиті дорогою. Вже сьогодні біжимо по всіх справах, бо попереду вихідні.
-
1-800-855-0511 это номер ?
-
Доброго дня дівчатка запрошую до себе , пропоную такі процедури: 🤩Манікюр ( Класичний, гельлак, комбі, нарощення) 💅Педікюр 👱♀️Ламінування Брів та Вій , також фарбування 🔥 Воскова депіляція 📍 Локація Kildonan place 🛎 Запис по телефону: 4313886136 , або повідомлення в інстаграм instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Tengo una oferta de trabajo secundaria para ti. Me pregunto si podrías estar interesado y si afecta a tu trabajo principal y recibirás 300 dólares semanales, ¿te interesa?
-
Tengo una oferta de trabajo secundaria para ti. Me pregunto si podrías estar interesado y si afecta a tu trabajo principal y recibirás 300 dólares semanales, ¿te interesa?
-
-
-
21 Jan 2023, 07:33
3342/88718
7 minutes ago