Вінніпег для українців Канада
-
Да,предоставляют)мы в понедельник прилетели🇺🇦
-
Дети кровь и флюрографию не делают? А то мы только прошли через этот стресс, не хочется снова 🤞🏻
-
Кров беруть не на цукор, на віч!
-
Доброе утро) Можно,конечно☺️вчера были,не нужно,потому что это анализы на выявления ВИЧ и проч серьезных заболеваний.Нашему младшему 9 лет - ничего не сдавал,только в завершении ,после анализов,как и у всех общение с доктором🇺🇦🙏🏼
-
Про куриво це жарт, значить канадська медецина вважае, що діти меньше підвержені різним факторам захворювання легень. Наприклад туберкульозу.
-
Не курять так… але є і інші в світі приколи з легенями)) навіть у дітей, в кожній країні свої правила🤷🏻♀️.
-
В RBC, звичайно одразу не дають картку. Вони її виготовляють 2-3 тижні. Але точно не на початку роботи) Вони роблять кредитку і звичайну дебетову.
-
Це я ще давно від лікарів чула,але тільки не тим,у кого є проблеми з кішківником🙃
-
І пити по 2 літри, ну звісно ВОДИ!! ЦЕ без жартів, якщо що!
-
До речі, сидячи в черзі, по телевізору( монітору), пропонували їсти яблуко з шкоринкою, т.як більша вмісткість вітамінів
-
Наскільки я пам’ятаю,дітям у нас🇺🇦теж не робили рентген🧐для цього є манту)
-
100% будете чекати. Вони (можливо!) роблять іменні. Та і Тут все так працює) Ми навіть у магазин Costco ходили, заплатили 60$ за виготовлення картки (бо без неї не можна нічого купити) і нам дали папірець з номером картки 😂 Такого «разводу» ще в моєму житті не було, подумала я)) Якщо на справді - знов-таки, картка робиться ~ 2-3 тижні
-
Так довго чекати((ми у CIBC записані,мабудь теж треба чекати(((
-
Так дорожче виходить і треба без здачі Білети можна купити по 2.7-2.8₴, а водію кидати ніби 3.1 (точно більше 3$, але не впевнена в сумі). І без здачі треба мати. Нє, можна кинути і більше, але здачі ніхто не дасть
-
Капець((
-
Це мінімальний пакет 😅
-
В Торонто не дають нікому житло. Давно( Я також просила хоча б на ніч з дитиною кудись дітись - нічого В Вінніпезі поки дають. Зо буде далі - невідомо
-
Дякую))🥰60$ це ту мач🫠
-
Туберкулез может быть у любого вне зависимости возраста
-
Всі питання в МОЗ Канади
21 Jan 2023, 07:33
4030/89498
about an hour ago