Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю! Друзі з двома маленькими дітьми прилітають у неділю. Підкажіть, будь ласка, в якому з готелів, що приймають новоприбулих українців, буде найкомфортніше з малюками? Дякую!
-
Катерина готелі є місця є, не хвилюйтесь все буде добре
-
А кому писати як подивитися цей варіант???👆
-
Чи вам дають десь кредит без відсотків з внеском 3000?
-
За кредит на 3 с половиною роки (орієнтовно 12,5% річних) Не страховка, а гарантія на поломки
-
Можна онлайн шукайте бдижайші клініки і пишіть на електрону адресу що вам потрібен сімейний лікар
-
Якщо я втоплю чи спалю ту машину, страховка ремонт покриє? Там ціна по результату $25000+ виходить, хотілось би знати за що саме.
-
Якщо людина розуміє що таке кредит, то вона не ставить таких питань А якщо ви не розумієте що таке кредит і не розглядаєте це як спосіб покупки, то про що ми говоримо
-
Люди, що ви пишете?
-
В сенсі попався?))))
-
Це напевно якийсь кредит типу "приватна контора кредитує" як хоче і на скільки хоче))) Попався - знайди такого самого, перепиши і "Доббі вільний")))
-
John Mayba Tel:204-788-5751 Fax:204-788-4115
-
Ось група у Вінніпезі)
-
t.me/dV4EHPl3TQIzZjA0
-
А ви читати не вмієте? Будьте уважнішим, бо у першому повідомленні я написала що авто кредитне!
-
То ви кажіть, що продаєте кредит, а не машину. Менше питань буде.
-
Саме так.
-
Ну тому що при середньоринковій ціні джорніка 15 року з 200К на сьогодні - 8-9К $ зараз, а за 3 роки ~ 6-7 К - Заплатити за 3 роки 25.000К$ дуже сумнівна пригода. І в принципі якщо при 12,5% річних, з такими оплатами, значить ціна авто зараз під 20 К.
-
Ви бачите суму платежу і не можете порахувати відсотки самостійно?)) З вами все ясно, успіхів і вам
-
Всім привіт, чи має хтось завтра час, і можливість поїхати зі мною глянути на 2-3 машини, не безплатно звісно, може хтось розбирається, бажано щоб мав свою машину, бо я новоприбулий
21 Jan 2023, 07:33
Post 59806 of 87690
9 minutes ago