Вінніпег для українців Канада
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка, подальші дії якщо вже рік користувався проїзним по ціні для українців. Як продовжити?
-
Карта працює, але з карти знімає кожен місяць 21 золоту і так поки не закриєш карту. Зніми налічку і закрий карту.
-
Тільки що питався в готелі на рецепшині, НІ, ви не отримаєте вже житло якщо після 31 захочете заселитися
-
Доброго вечора всім, хто вже користувався послугами кваліфіційного бухгалтера, порадьте такого та напишіть, будь ласка, скільки буде коштувати. Дякую
-
В порядку живої черги
-
А щоб забрати, то в порядку живої черги? Чи призначають зустріч?
-
Це в Торонто?
-
можливо хтось хоче трохи підзаробити в цю середу? на клінінгу на 4,5 годин. пишіть мені бо мені срочно треба аби мене хтось замінив
-
Капец
-
Знайомий в свій міні-готель на Assiniboine ave шукає Front Desk, full time. Базова розмовна англійська. Вміння працювати у Word та Excel, розмовляти по телефону із замовником, робити check-in/-out. Гарний колектив.
-
Позавчора прилітали з всіх готелів що в списку в одному були місця
-
Отава
-
Доброго вечора ! Шукаю роботу на складі/заводі/магазині/кухні з мінімальним рівнем англійської, можливо хтось з учасників чату вже там працює і може допомогти. Буду дуже вдячна
-
На скріні з якого почався діалог є контакт
-
Я багато років працювала вдома, хоча мені це дуже подобалось, перед Канадою вирішила що хочу бути більш відкритою. Подобаються відносини на роботі і в побуті від незнайомих людей, ти менш чи взагалі не заморочуваєшся як хтось про тебе щось подумає. Якийсь інший підхід у всьому і він мені більше подобається. Навіть неприємні ситуації. Може вирішальним є те, що ми і до війни думали про еміграцію сюди, але просто не думали що це буде так швидко і за таких обставин. Хоча зпершу хотіли як і всі якусь теплу гарну провінцію, начитавшись про Вінні готувались до найгіршого, але виявилось не так страшно. Хоча моя мама не дуже рада тут жити, вона сюди і не збиралась. То все ж таки можливо налаштованість має велику роль.
-
Також цікавить робота на складі, клінінг, магазини на розкладку товару, заводи, ❗️😊 Буду вдячна за будь яку інформацію
-
З 1 квітня шукаю собі на заміну жителів в апартамент-студію ,р-н даун-таун , ціна буде 875c.d. +hydro.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, чи надасть зараз готель для новоприбулих у вікіпедії?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, чи надають безкоштовний готель для новоприбулих у Вінніпезі?
-
Дякую.але ж наскільки я знаю це залежить від дати в’їзду в країну і на reception просять надати про це інформацію.який у вас готель?
21 Jan 2023, 07:33
13 minutes ago